Dragi colegi colectionari,
Va informez cu regret ca nu mai pot continua achizitionarea numerelor din colectia aceasta. Am disponibile primele 37 de numere si as dori sa le vand, la un pret mai mic decat cel de pe piata, cu scopul de a da sansa altui colectionar de a finaliza corabia, si pt a recupera o parte din banii investiti.
In cazul in care sunteti interesati, am rugamintea sa imi lasati aici un mesaj. Pentru a completa colectia si a ajunge la zi, puteti sa va faceti un abonament, la DeAgostini, care va ofera diverse beneficii.
Apreciez seriozitatea.
Multumesc,
Adina M.
Pagina 1 din 1
Corabia Sf. Ioan Botezatorul primele 37 de numere
Postat 19 January 2012 - 02:54 PM
Adina, la 05 January 2012 - 10:02 AM, a spus:
Pretul de vanzare este de 370 ron, in loc de 555 ron, cat ar fi fost daca ati fi achizitionat colectia de pe piata.
Materialele sunt intacte, nu am inceput asamblarea.
Toate cele bune,
Adina
Materialele sunt intacte, nu am inceput asamblarea.
Toate cele bune,
Adina
as cumpara numarul cel cu ancore eventual si la suprapret eu am imprumutat o ancora si am ratacito nr tel 0742617984
Postat 19 January 2012 - 04:17 PM
Cred ca mai am eu primul numar, cel cu ancorele, atata doar ca e scos din ambalaj, numarul e din prima serie care a aparut, cea de test al pietei,Daca il vrei ma uit prin dulap si il ambalez.Mai am vreo cateva numere in dublu exemplar, pana pe la nr. 5 sau 6, nu mai retin exact.
Postat 21 March 2012 - 08:48 AM
tomcat, la 19 January 2012 - 04:17 PM, a spus:
Cred ca mai am eu primul numar, cel cu ancorele, atata doar ca e scos din ambalaj, numarul e din prima serie care a aparut, cea de test al pietei,Daca il vrei ma uit prin dulap si il ambalez.Mai am vreo cateva numere in dublu exemplar, pana pe la nr. 5 sau 6, nu mai retin exact.
sunama te rog sa stabilim putin detalile nr tel 0742617984
Arata acest topic
Pagina 1 din 1