Pagina 1 din 1
fantezii, barcute, miniaturi
Postat 31 December 2011 - 11:21 AM
Postat 31 December 2011 - 12:32 PM
Eu cred ca nici in real nu se vede bine prin acea sticla ... eu asi schimba sticla cu una mai "limpede" si asi pune o apa mult mai deschisa la culoare ( fara scoici ) ... in rest pentru mine totul e excelent la ceva atat de mic pe care eu nu-l voi putea face vre-o data ...
Aceasta postare a fost editata de staric: 31 December 2011 - 12:35 PM
Postat 31 December 2011 - 12:53 PM
Postat 24 January 2012 - 09:12 PM
Buna seara
Vazand ce se intampla pe aici , m-am hotarat sa va arat si eu cu ce m-am chinuit inainte de sarbatorile de anul trecut.
Sper sa va placa.
Cea mai mare greseala a fost crearea "apei" din sticla. Am folosit ceara rasa, am pus-o in sticla si am incalzit sticla pe dedesubt cu un pistol cu aer cald pana s-a topit si s-a nivelat ceara. MARE GRESEALA.... Vaporii de ceara s-au lipit de sticla dupa racire pe interior si n-am reusit sa curat 100%. In realitate sticla este mai transparenta, dar tot neclara e
Informatii:
corpul navei: balsa
catargele: bete de frigarui
Vele: servetele fine
Apa: ceara decorativa albastra
dimensiuni: mici
Si acum poze
Numai bine
Vazand ce se intampla pe aici , m-am hotarat sa va arat si eu cu ce m-am chinuit inainte de sarbatorile de anul trecut.
Sper sa va placa.
Cea mai mare greseala a fost crearea "apei" din sticla. Am folosit ceara rasa, am pus-o in sticla si am incalzit sticla pe dedesubt cu un pistol cu aer cald pana s-a topit si s-a nivelat ceara. MARE GRESEALA.... Vaporii de ceara s-au lipit de sticla dupa racire pe interior si n-am reusit sa curat 100%. In realitate sticla este mai transparenta, dar tot neclara e
Informatii:
corpul navei: balsa
catargele: bete de frigarui
Vele: servetele fine
Apa: ceara decorativa albastra
dimensiuni: mici
Si acum poze
Numai bine
Arata acest topic
Pagina 1 din 1