Salutari tuturor!
Am stat o vreme si v-am urmarit (din umbra ) cu interes activitatea pe care voi o desfasurati cu atata inspiratie, si am invatat, zic eu, o multime de lucruri interesante despre cum sa modelezi palsticul.
Astazi am considerat ca e momentul sa ma asez si eu alaturi de voi la bancul de lucru (virtual vorbind ) si sa va impartasesc din ideile mele.
Nick ………...PixelFarm
Nume real …..Vlad
Varsta ……….24 ani
Ocupatie …….garaphic designer (la o firma de publicitate)- nu spun care, sa nu fac reclama
Asadar, din cand in cand o sa va "loviti" de mine pe acest site.
Va doresc: multa inspiratie!
Pagina 1 din 1
Sa facem cunostinta!
Postat 01 February 2005 - 03:45 PM
Multumesc pentru primire si pentru invitatie.
Problema mea nu o reprezinta distanta, ci timpul pentru ca pe 19 (sper ca nu gresesc data) nu pot :cry:
Mai mult cu sigur o sa ne tineti voi la curent cu cele petrecute la intalnire.
P.S. E adevarat am uitat sa spun de unde sunt dar asta nu a constituit o problema pentru voi . Tot acolo gasiti si o adresa de mail la care ma puteti contacta in caz de urgenta. (Crios stie)
Problema mea nu o reprezinta distanta, ci timpul pentru ca pe 19 (sper ca nu gresesc data) nu pot :cry:
Mai mult cu sigur o sa ne tineti voi la curent cu cele petrecute la intalnire.
P.S. E adevarat am uitat sa spun de unde sunt dar asta nu a constituit o problema pentru voi . Tot acolo gasiti si o adresa de mail la care ma puteti contacta in caz de urgenta. (Crios stie)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1