Meet the Fokkers 7 la 72
Postat 21 August 2015 - 04:09 PM
1-0-9, la 21 August 2015 - 01:34 PM, a spus:
Am doar Matchbox si Airfix...care nu prea mai merita facute...
Vroiam sa vanez un 2 in 1 de la Hasegawa, cel de la Special Hobby pare cam greu de construit...
Si pentru colectie mai merg un Hawk (p-36) si , normal, ceva 109-uri..
Vroiam sa vanez un 2 in 1 de la Hasegawa, cel de la Special Hobby pare cam greu de construit...
Si pentru colectie mai merg un Hawk (p-36) si , normal, ceva 109-uri..
Matchbox e un kit dragutz de lucrat dar nu prea seamana. Hasegawa avea un kit cu inmatriculare finlandeza. P-36 finlandez arata bine, Smer/Heller sunt cam butucanoase, poate gasesti un Monogram
Postat 31 October 2017 - 12:22 PM
Postat 01 November 2017 - 09:44 AM
Multumesc frumos domnilor .
Pe asta l-am facut fara "dintzii stransi", era pur si simplu cam in plus, nici macar la "scara mea".
Am constatat pentru a treia oara ce placut e lucrul la 48..
.
Desi pentru culorile finlandeze am tot optat pana acum pentru versiunea "oficiala" in culori humbrol (116- verde, 166 - gri si negru), pentru asta nu le-am mai folosit pentru ca ar fi insemnat sa pierd cate o zi cu uscarea fiecarui strat.
Am mers deci la magazin si am luat gunze, 320 si 325, cu care am rezolvat repede problema.
Sunt foarte diferite (gri-ul mult mai albastrui, verdele - exagerat de deschis) dar nu neplacut.
Pe asta l-am facut fara "dintzii stransi", era pur si simplu cam in plus, nici macar la "scara mea".
Am constatat pentru a treia oara ce placut e lucrul la 48..
.
Desi pentru culorile finlandeze am tot optat pana acum pentru versiunea "oficiala" in culori humbrol (116- verde, 166 - gri si negru), pentru asta nu le-am mai folosit pentru ca ar fi insemnat sa pierd cate o zi cu uscarea fiecarui strat.
Am mers deci la magazin si am luat gunze, 320 si 325, cu care am rezolvat repede problema.
Sunt foarte diferite (gri-ul mult mai albastrui, verdele - exagerat de deschis) dar nu neplacut.
Postat 02 November 2017 - 05:06 PM
Putin of topic . Am gasit pe net o casca olandeza intr-un camo interesant , zice-se pre 1940 , desi e posibil sa fi fost folosita si ulterior . Mi-am zis ca s-ar putea sa aiba legatura cu nuantele folosite si la avioane . https://www.trocader...an-Volunteer-SS
Si o intrebare daca se poate :
1-0-9 , te rog mult spune-mi ,ce culori ai folosit pentru FR -76 . Maro olandez deasupra si aluminiu sub ?
Si o intrebare daca se poate :
1-0-9 , te rog mult spune-mi ,ce culori ai folosit pentru FR -76 . Maro olandez deasupra si aluminiu sub ?
Postat 23 May 2019 - 01:27 PM
Finn, la 21 May 2019 - 07:34 PM, a spus:
Stiu ca a trecut ceva timp, dar iti aduci cumva aminte daca la Fokker-ul olandez ai avut vreo problema cu decalurile, (mai ales cel pentru directie)?
Grozav thread btw! E un adevarat "The Complete Fokkers guide".😀
Grozav thread btw! E un adevarat "The Complete Fokkers guide".😀
OO, chiar a trecut.
Nu-mi mai amintesc multe din ce am facut saptamana trecuta :)))
Sunt doua boxuri de D-21 olandez, unul era MPM Dutch defender, cu multe greseli si un decal dubios, cu marginile triunghiurilor tare subtiri, al doilea a aparut mult mai tarziu, se chema Dutch patrol, mult mai OK.
Nu cred ca s-au potrivit ca forma perfect pe deriva (cred ca se vede si din unele poze), dar nu e asa tragic, bordura fiind neagra, se retuseaza extrem de usor.
Postat 23 May 2019 - 03:12 PM
"Nu-mi mai amintesc multe din ce am facut saptamana trecuta :)))"
😀 Ca sa parafrazez un banc: o fi de la vopsea?
Multumesc! Din fericire, am versiunea Dutch Patrol.
Stii cumva daca mitralirele de pe Fokker-ul olandez sunt la fel ce cele folosite pe IAR-urile noastre? Nu am reusit sa gasesc nicio poza clara. Cei de la Masters au scos un set de Browning .30 cu perforatiile ovale pentru P-40 britanice
https://www.super-ho...a-19746508.html
si daca tot il am....
Stii cumva daca mitralirele de pe Fokker-ul olandez sunt la fel ce cele folosite pe IAR-urile noastre? Nu am reusit sa gasesc nicio poza clara. Cei de la Masters au scos un set de Browning .30 cu perforatiile ovale pentru P-40 britanice
si daca tot il am....
Postat 23 May 2019 - 03:53 PM
Finn, la 23 May 2019 - 03:12 PM, a spus:
"Nu-mi mai amintesc multe din ce am facut saptamana trecuta :)))"
si daca tot il am....
si daca tot il am....
Cred că sunt ce trebuie: