Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 27 December 2011 - 08:08 PM
Pagina 1 din 1
Me-110 vanatorul de noapte
Postat 27 December 2011 - 04:28 PM
M-am hotarat sa postez cateva poze cu un M-110 in varianta de vanator de noapte ,macheta la scara 1/72 de la Italeri este de buna calitate si se imbina frumos ,m-am gandit sa-l fac cu carlinga deschisa pentru a deveni odata si odata ''victima'' unei diorame.
Postat 27 December 2011 - 05:10 PM
Camuflajul se vede ca e muncit
As vrea sa am si eu "mana" de asa ceva...
Antenele sunt tot in culoarea avionului? Ar fi trebuit sa aiba o culoare metalica?
Keep 'em comin'!
P.S.: inspiratie pentru diorama
http://www.ffmc.de/m...8C-6Italia.html
(sa-mi spuneti daca nu se poate accesa link-ul; incerc altceva atunci...)
As vrea sa am si eu "mana" de asa ceva...
Antenele sunt tot in culoarea avionului? Ar fi trebuit sa aiba o culoare metalica?
Keep 'em comin'!
P.S.: inspiratie pentru diorama
http://www.ffmc.de/m...8C-6Italia.html
(sa-mi spuneti daca nu se poate accesa link-ul; incerc altceva atunci...)
Aceasta postare a fost editata de niki: 27 December 2011 - 05:36 PM
Postat 27 December 2011 - 05:51 PM
Super Oti!
Excelenta mina pe aerograf, ma' man. "Cirnaciorii" sint extraordinari...de, e sezonul lor :))
Doua circoteli...
La varianta asta de 110, cabina mitraliorului se deschidea altfel, avea in continuare "linii" verticale in locul celei oblice,ca aici:
Asta nu a fost vina ta, Italeri au incercat sa "taie niste colturi", folosind aceeasi cabina ca la seriile early, C si D.
A doua e legata de culoarea interiorului, care trebuia sa fie un gri foarte inchis, RLM66, nu cel verzui, RLM02, specific inceputului razboiului.
Capacele rotilor ar trebui sa fie negre, semilucios, era un soi de lac anticoroziune. Cam toate le aveau astfel.
Ii lipsesc si zvasticile. Decalurile, pe partea dreapta, ar trebui sa fie tot ca si pe stinga, G9+AT, nu AT+G9.
Subscriu la ce a zis Niki, continua sa ne incantzi :)
Excelenta mina pe aerograf, ma' man. "Cirnaciorii" sint extraordinari...de, e sezonul lor :))
Doua circoteli...
La varianta asta de 110, cabina mitraliorului se deschidea altfel, avea in continuare "linii" verticale in locul celei oblice,ca aici:
Asta nu a fost vina ta, Italeri au incercat sa "taie niste colturi", folosind aceeasi cabina ca la seriile early, C si D.
A doua e legata de culoarea interiorului, care trebuia sa fie un gri foarte inchis, RLM66, nu cel verzui, RLM02, specific inceputului razboiului.
Capacele rotilor ar trebui sa fie negre, semilucios, era un soi de lac anticoroziune. Cam toate le aveau astfel.
Ii lipsesc si zvasticile. Decalurile, pe partea dreapta, ar trebui sa fie tot ca si pe stinga, G9+AT, nu AT+G9.
Subscriu la ce a zis Niki, continua sa ne incantzi :)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1