Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 EVD-German Panzer Crew - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 EVD-German Panzer Crew (Link review si IMG cu foarte multe vehicule)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 26 December 2011 - 03:23 PM

Iata si unul dintre cele mai folositoare seturi 1/72 cu figurine pentru blindate germane in WW2. Figurinele beneficiaza de o scupltura deosebita si au echipament radio complet.
Acest set este disponibil in prezent insa majoritatea pozitiilor se bazeaza pe unul precedent, care includea nu 6 ci 12 pozitii insa care din pacate este out-of-production. Realizat in metal alb, setul este destul de scump, insa cred ca isi merita banii.

De asemenea, acest topic incude si foarte multe imagini cu echipajele interactionand cu diverse vehicule montate si pictate de prietenul Cristi Atanasiu.
n timpul sesiunii foto am realizat o multime de imagini, multe dintre ele mi-au placut foarte mult si nu m-am putut abtine sa nu le si postez. Trebuie subliniat ca imaginile se concentreaza pe cum figurinele interactioneaza cu vehiculele si nu o vignetta sau diorama, desi pentru o cat mai buna aparitie, vehiculele au fost dispuse in diverse medii.

Sper sa va faca placere aceste imagini, iar pentru cei interesati, reccenzia este aici:

http://www.network54...red+vehicles%29

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata