pentru ca am mai terminat o macheta ma gandeam sa impartasesc cateva poze cu voi.
macheta este cumparata de la un coleg de forum acum vreo 2 ani si ceva, am cumparat-o ansamblata deja, a mai trebui chituita, finisata si apoi vopsita...fapt ce mi-a luat cam 4 zile la programul pe care mi l-am putut face printre cursuri si somn... :)
mare lucru nu am ce sa spun despre el, e un elicopteras simpatic, am exagerat putin murdarirea lui cu smoke, dar cand l-am dat prima data, nu am asteptat sa se usuce de tot si am avut de lucru la gaura in care intra axul de la elicile contrarotatice si asa ca mi-au ramas amprentele pe laterale unde era fumul.
am reusit sa-l curat cat de cat cu spirt, dar ca sa nu se mai vada dovada de neatentie, a trebui sa accentuez mai mult fumul si asa ca a iesit parca e k-26-le nostru agricol, desi el e folosit de marina navala si desi, motorul lui e turbo si nu piston cum e la ale noastre.
data viitore o sa fiu mai rabdator cu vopseaua....
pana una alta, am in lucru in sfarsit, un mig-29 1:48 de la academy, in sfarsit lucrez un mig-29 si pentru mine...o sa fac un alt topic unde voi posta pozele...
pe curand
si inca 2-3....
Aceasta postare a fost editata de jester: 26 December 2011 - 12:51 PM