Machete motociclete
Postat 27 December 2011 - 01:33 PM
Pffffffffff.......nu puteai si tu sa postezi cu o cateva saptamani mai devreme topicul asta? Urmatoarea figurina pe care o fac sta calare pe un ..... ma rog, sa-i zicem chopper, si chiar as fi avut nevoie de oarece informatii legate de motor, schelet metalic si restul. Foarte reusite. Felicitari!
Postat 27 December 2011 - 02:47 PM
Loooollll
Uite.....eu dau chopper-ul daca vrei sa construiesti pe el figurina. Am si eu in plan sa fac un fel de ghost rider pe unul din choppere. Sau sa fac un fel de Sons of anarchy la scara.
http://www.0300.ro/i...emid=62&lang=en
am pus un link cu machetele mele de pe o pagina.
Uite.....eu dau chopper-ul daca vrei sa construiesti pe el figurina. Am si eu in plan sa fac un fel de ghost rider pe unul din choppere. Sau sa fac un fel de Sons of anarchy la scara.
http://www.0300.ro/i...emid=62&lang=en
am pus un link cu machetele mele de pe o pagina.
Postat 27 December 2011 - 03:10 PM
Bai din pacate l-am facut deja....sau mai bine zis am facut cam 80% din el, si de altul nu ma mai apuc, ca sincer sa fiu nu prea-s atras de a face asa ceva...io mai mult cu maimutoii. Asta este cam ce vreau sa fac, dar cum nu prea e detaliat motorul de acolo am mai rasfoit pe net in graba, am luat de colo de colo, si i-am tras o moto pe la scara 1:24 (7.2cm) numa ca e un mixaj intre cartoon si real. Sincer m-a interesat mai mult maimuta. Oricum, merci pentru intentie, chiar m-ar fi ajutat ....daca ar fi fost la momentul oportun
Postat 29 December 2011 - 12:38 AM
Nu agreez printarea 3D. Nu pentru ca produsul nu ar iesi asa cum trebuie, ci din principiu. Dispare placerea lucrului facut de tine , satisfactia obtinuta dupa terminarea unui proiect.(indiferent cat de bun sau prost este rezultatul, stii ca l-ai facut tu cu mana si priceperea ta).
Postat 09 January 2012 - 06:57 PM
si iata cum ultimul chopper cu jante chrom-negru a devenit...bobber !!!!
saua este facuta de la zero, am adaugat spite, am scurtat furca fata, am adaugat suspensie pe spate cu arcuri, am modificat rezervorul, am schimbat putin farul am adaugat un fairing la el, am pus un bugspoiler, si burdufuri la furca, vopsit motorul in negru, alt ghidon....etc
saua este facuta de la zero, am adaugat spite, am scurtat furca fata, am adaugat suspensie pe spate cu arcuri, am modificat rezervorul, am schimbat putin farul am adaugat un fairing la el, am pus un bugspoiler, si burdufuri la furca, vopsit motorul in negru, alt ghidon....etc
Postat 09 January 2012 - 10:06 PM
Off topic: hai ca suntem oarecum in familie; singura diferenta e ca mie imi place acolo se termina drumul cu asfalt si imi place cind toata lumea isi ureaza "asfalt uscat" dar afara ploua.
Aceasta postare a fost editata de andrei_nsts: 09 January 2012 - 10:09 PM
Postat 19 January 2012 - 02:05 PM
ValyChopper, la 09 January 2012 - 06:57 PM, a spus:
si iata cum ultimul chopper cu jante chrom-negru a devenit...bobber !!!!
interesante modificarile pe care le faci!
Am si eu cateva moto modificate.
Acest bobber este foarte cool, mai ales ca este facut dintr'un chopper.
Ai schibat si unghiul furcii din fata?