Plasto adeziv
Postat 05 March 2006 - 06:57 PM
Z-mare, la Feb 26 2006, 02:20 PM, a spus:
No, daca tot a fost cu folos, nu pot decit sa ma bucur .
Flyboy, am dus crocodilii la stomatolog , prea ar fi lasat urme pe macheta!
Flyboy, am dus crocodilii la stomatolog , prea ar fi lasat urme pe macheta!
Ha ha ha...
Auzi, hai ca imi placi!!! Eu chiar sunt stomatolog !!! Apropos, pe 8 MArtie incepe asa numita expoyitie de tehnica somatologica unde se pot achizitiona o droaie de scule, sculisoare si substante si ce mai vreti voi, FOARTE utile pentru ideea de modelism. Pe bune!!! Chiar si cu ceara de modelaj poti face o droaie de lucrurio la care nici nu te gandesti, mai ales ca poate avea diverse consistente si culori!
O alta smecherie interesanta este acrilatul de metil din care se fac bazele protezelor. Dureaza ceva pana te prinzi ce si cum se amesteca dar e un material pe care te poti baza sa torni ceva din el!!!
Cine are de aflat sa ma caute !!!
Postat 05 March 2006 - 10:31 PM
De pe data de 8 martie pina pe data de 11 martie are loc la Romexpo Denta-Expozitie internationala de medicina dentara, editia de primavara. Cine este interesat, pt a nu mai palti intrarea poate sa isi scoata la imprimanta o invitatie aici. In felul acesta deveniti medici stomatologi pentru o zi . Se vor gasi o gramada de scule care se pot adapta la modelism.
Postat 06 March 2006 - 12:37 AM
Oameni buni!!!!
Sa dea naiba daca ama avut vre-odata nevoie de invitatie sa merg la expozitiile alea!!! DAr ma rog, paza buna trece primejdia rea. Singura zi cand eu pot fi pe acolo o sa fie sambata!!!
Va urez succes, si daca chiar vreti sa vedeti ce scule puteti gasi pe acolo http://www.medimex.ro/ si cautati la produse instrumentar, ace, lame de bisturiu si ma rog altele...
NU va descurcati, cautati-ma!!!!
Sa dea naiba daca ama avut vre-odata nevoie de invitatie sa merg la expozitiile alea!!! DAr ma rog, paza buna trece primejdia rea. Singura zi cand eu pot fi pe acolo o sa fie sambata!!!
Va urez succes, si daca chiar vreti sa vedeti ce scule puteti gasi pe acolo http://www.medimex.ro/ si cautati la produse instrumentar, ace, lame de bisturiu si ma rog altele...
NU va descurcati, cautati-ma!!!!
Postat 06 March 2006 - 12:55 AM
am gresit ma gandeam la Uhu ca e tot galbena si am scris altceva. ce am vazut eu e marca SCENIC. si tot la Metro si tot cam la acelasi pret am vazut si pasta de modelat. seamana cu lutul de modelaj numai ca asta e caramizie. nu-mi aduc aminte dar era o marca italienesca.
Postat 06 March 2006 - 12:57 PM
Referitor la mascari, eu am folosit (si mai folosesc uneori, depinde de caz) hirtie de ziar lipita cu Pelicanol (un lipici prost, ce nu tine la apa) pe care o indepartez dupa vopsire cu ajutorul apei sau banda adeziva din hirtie, Sinto, folosita de zugravi sau vopsitori. Are aderenta slaba, dar suficienta ca sa-ti faci treaba!
Horia, lutul de modelaj esta altceva, acela e bun pentru diorame: baza, dealuri si vai, copaci, etc!
Horia, lutul de modelaj esta altceva, acela e bun pentru diorame: baza, dealuri si vai, copaci, etc!
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 06 March 2006 - 01:03 PM