Forum Machete,Modelism,Hobby: Inmatriculare avioane,tancuri, etc - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Inmatriculare avioane,tancuri, etc Ce semnificatie are si de ce e importanta ?

#1 Useril este offline   zanuGreuu 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 95
  • Inregistrat: 03-January 11

Postat 23 December 2011 - 10:01 AM

As vrea sa stiu semnificatie inmatricularii cu decaluri a avioanelor , masinilor, tancurilor, etc.
Din cate am citit pe forum am vazut ca se acorda o f mare importanta acestui lucru. Am facut si eu cateva machete, dar nu am acordat importanta, si am lipit in mare dupa plan insemnele si restul. :rolleyes:

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12660
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 23 December 2011 - 11:39 AM

Machetisti, cind fac o lucrare, incearca sa respecte cit pot de mult originalul. Decalurile vin sa complecteze aceste detalii, ele aducind un plus de autenticitate modelului. In privinta inmatricularilor, ele trebuie respectate, ca si desenul si culorile camuflajului, pentru a ilustra un anume avion/masinarie/nava, o anume epoca istorica. De aceea se pune atita accent pe decalurile necesare inmatricularilor.
De multe ori instructiunile de vopsire si inmatriculare, date in foaia cu instructiuni, sunt eronate, de aceea trebuie o documentare solida.
Dar...nu te opreste nimeni sa inmatriculezi cum vrei tu, daca asta iti place, numai ca iesi din sfera modelismului "autentic" ,ca sa zic asa, si intri in categoria "ce ar fi daca...".

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi