Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 ORION-German Panzer Soldiers Set 4 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 ORION-German Panzer Soldiers Set 4 (IMG&Link Review)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 19 December 2011 - 02:11 PM

IAm vrut sa postez acest set aseara, dar am fost la o petrecere unde am cam consumat putin mai mult alcool....)

Deci, iata ultimul set din seria realizata pana in prezent de Orion privind soldatii din armata Panzer, inca o oferta perfect sculptata prezentand cateva piese de imbracaminte speciale precum si modul de a le purta. De asemenea, se para ca in curand Orion va incepe productia unor noi seturi avand aceeasi tematica, unele dintre acestea fiind deja sculptate.... De-abia astept sa le pictez si reccenzez, in special avand in vedere ca unele vor include chestii deosebit de interesante....

Nashorn-ul a fost construit si pictat de Cristi Atanasiu si am inclus o gramada de imagini cu vehicolul si echipajul in diverese locatii. Chiar imi plac multe dintre acestea.

Pana la viitoarele seturi Orion, sper sa va placa acesta......

Review-ul este accesibil aici:

http://www.network54...amp%3BReview%29

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

#2 Useril este offline   b00gie 

• Membru senior
  • Postari: 383
  • Inregistrat: 14-August 09

Postat 19 December 2011 - 08:49 PM

Din cele 4 seturi acesta imi place cel mai mult - ca posing, detaliere a uniformelor si pictura. Si review-urile imi plac (desi trebuie sa recunosc ca razboaiele mondiale nu sunt perioadele istorice favorite pentru mine). Felicitari pentru tot! :)

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 20 December 2011 - 10:44 PM

Multumesc mult pentru mesaj si imi pare foarte bine ca ti-au placut si review-urile, nu numai imaginile.
Setul 4 este poate cel mai ruit, nu mapot hotar inca daca imi place mai mult acesta sau 3.... Totusi cred ca 4, la fel ca si tine... :drinks:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi