Forum Machete,Modelism,Hobby: U-196 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

U-196 Chiosc U-boat

#1 Useril este offline   timonierul 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 16-October 11

Postat 16 December 2011 - 08:46 PM

scala 1:32
Submarinul cu cea mai lunga misiune din WW2( 225 de zile pe mare)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC01621.JPG
  • Imagine atasata: DSC01622.JPG
  • Imagine atasata: DSC01623.JPG

#2 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 16 December 2011 - 09:58 PM

Salutare. .Aici arata ca iesit din santierul ce la produs . . am mai vazut un submarin facut de dvs dar arata intradevar de acolo din ocean dupa misiuni . asta nu prea se potriveste decat faceati mentiunea de care am pomenit la inceput. . Adica e vorba de vopsire. Oricum asta e doar PAREREA mea nu o luati ca pe o critica si daca dvs va place astai-i tot ce conteaza. Sanatate si cer senin. Sau mai bine zis ape limpezi . B-)

Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 16 December 2011 - 10:02 PM

#3 Useril este offline   timonierul 

• Membru deplin
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 16-October 11

Postat 16 December 2011 - 10:28 PM

Vezi postareacaporalmusat, la 16 December 2011 - 09:58 PM, a spus:

Salutare. .Aici arata ca iesit din santierul ce la produs . . am mai vazut un submarin facut de dvs dar arata intradevar de acolo din ocean dupa misiuni . asta nu prea se potriveste decat faceati mentiunea de care am pomenit la inceput. . Adica e vorba de vopsire. Oricum asta e doar PAREREA mea nu o luati ca pe o critica si daca dvs va place astai-i tot ce conteaza. Sanatate si cer senin. Sau mai bine zis ape limpezi . B-)

Salutare!
Sunt de acord ca se putea face mai ruginit,chiar era usor de realizat .Dar am incercat sa pastrez ceva echilibru intre pictura si uzura.Adica sa fie reprezentat in TIMPUL misiunii,Imagine postataintr-o iesire
la suprafata pt incarcarea acumulatorilor.Nici nou nout (nu sunt de acord ca arata ca iesit din santier!)nici facut varza ,asa cum probabil arata dupa o misiune asa lunga.Imagine postata.....sa se mai inteleaga ceva si din pictura.Cel putin asa am vrut......
Apreciez comentariul dvs si nu ma deranjeaja criticile intemeiate.
Sanatate si numai bine,

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi