Dupa o perioada destul de indelungata fara activitate pe internet, m-am intors cu cate ceva noutati care sper sa va placa.....
Primul pe lista este Orion Panzer Soldiers Basic Set 1, turnat in rasina. In mod cert, cele 4 seturi de la Orion vizand echipajele Panzer aduc unele dintre cele mai bune figurine 1/72 in domeniu, precum si printre cele mai interesante dpdv al uniformelor.
Prietenul Cristi Atanasiu a construit si pictat tancul.
Recenzia poate fi accesata aici:
http://www.network54...amp%3BReview%29
Cristian Florescu
Pagina 1 din 1
1/72 ORION- German Panzer Soldiers Set 1 (IMG&Link Review)
Postat 15 December 2011 - 02:05 AM
dani, la 14 December 2011 - 05:32 PM, a spus:
Arata bine!
Ar arata si mai bine daca le-ai mai da un wash in zona fetei ,gatului,si sa mai treci odata cu pensula[cu negru],in zonele unde-ai depasit delimitarea gulerului.
Ar arata si mai bine daca le-ai mai da un wash in zona fetei ,gatului,si sa mai treci odata cu pensula[cu negru],in zonele unde-ai depasit delimitarea gulerului.
Salut Dani,
Multumesc de mesaj, imi pare bine ca iti plac.
Referitor la revenirea cu negru in zonele unde a fost depasit gulerul, acesta in realitate nu a fost depasit ci acelea sunt reverele camasilor care vin peste tunica.... Figurinele Orion sunt extrem de calitative iar sculptorul a reusit sa redea, extrem de realist, unele gulere de camasi peste tunici....
In ceea ce priveste inca un wash pe fete, aici poate sa fie o problema de luminina, in realitate au suficient contrast si nuanta pielii.....
Eu am 2 lampi profesionale farte puternice pentru a surprinde cat mai multe detalii pe figurine si pentru a putea face poze cat de cat clare de la o distanta foarte mica (pe langa macroul de rigoare si lumina este extrem de importanta). Insa cateodata, depinde cum pica, lumina alba deschide si mai mult culorile deschis si din acest motiv se mai altereaza culorile adevarate....
Pe de alta parte, nu sunt fanul culorii inchise de piele, cu toate ca poate sa arate mai bine in unele imagini, eu o prefer pe cea mai apropiata de marea majoritate a oamenilor albi.....in plus, nemtii nu prea erau toti bronzati, sunt destui si cu nuante mai deschise la piele si asta incerc cu unele figurine, nu toate sa fie la fel de inchise la ten....
De exemplu, maine voi posta setul 2 de la ORion (pictat in acelasi timp cu acesta) si vei remarca ca unii au tenul mai inchis....de asemenea, vei remarca si alte gulere de camasi.....
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 15 December 2011 - 02:11 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1