Mesaj de la modelist la modelisti ...de sarbatori
Postat 25 December 2011 - 10:17 PM
Acum, in pragul sarbatorilor, cred ca se cuvine sa fac si eu o urare si sa-mi exprim doleantele intr-un mod ceva mai....... Eu , nu-mi doresc numere castigatoare la Loto, nu-mi doresc craciunite sexy si masini luxoase, nu-mi doresc nici macar o bomboana , o nuca sau un simplu covrig........ eu i-mi doresc ca macar pentru o singura zi intr-un an sa fim mai buni.
Chiar daca in anul acesta, nu de-a fost mai bine ca in alti ani, chiar daca ne-a fost , ne este si ne v-a fi greu si din ce in ce mai greu, sa nu uitam sa incercam din rasputeri sa fim mai buni, mai onesti si mai sinceri ; sa nu uitam si sa incetam sa iubim ce e frumos, ce este curat, pur si inocent ; sa nu uitam ca suntem ceea ce suntem, sa nu uitam ca suntem oameni, ca toti traim sub acelasi cer, pe acelasi pamant si ca respiram acelasi aer ; sa nu uitam sa ne iubim intre noi, haideti ca macar de dragul SPIRITULUI CRACIUNULUI sa uitam pentru o secunda ca santem rai, haini si animalici, ; haideti ca macar acum sa fim ......... copiii care am fost odata, inocenti, sensibili si cu sufletul curat , haideti ca macar acum, in al doisprezecelea ceas sa ne deschidem inimile.
Din partea mea , un sincer si curat :CRACIUN FERICIT ! tuturor membrilor acestui forum si familiilor acestora.
Sa fiti sanatosi, fericiti, iubiti, iar D-zeu sa va dea parte numai de lucruri bune, fericire , prosperitate, intelegere si viata lunga presarata numai cu impliniri .
La muti ani !!! dragi mei.
Chiar daca in anul acesta, nu de-a fost mai bine ca in alti ani, chiar daca ne-a fost , ne este si ne v-a fi greu si din ce in ce mai greu, sa nu uitam sa incercam din rasputeri sa fim mai buni, mai onesti si mai sinceri ; sa nu uitam si sa incetam sa iubim ce e frumos, ce este curat, pur si inocent ; sa nu uitam ca suntem ceea ce suntem, sa nu uitam ca suntem oameni, ca toti traim sub acelasi cer, pe acelasi pamant si ca respiram acelasi aer ; sa nu uitam sa ne iubim intre noi, haideti ca macar de dragul SPIRITULUI CRACIUNULUI sa uitam pentru o secunda ca santem rai, haini si animalici, ; haideti ca macar acum sa fim ......... copiii care am fost odata, inocenti, sensibili si cu sufletul curat , haideti ca macar acum, in al doisprezecelea ceas sa ne deschidem inimile.
Din partea mea , un sincer si curat :CRACIUN FERICIT ! tuturor membrilor acestui forum si familiilor acestora.
Sa fiti sanatosi, fericiti, iubiti, iar D-zeu sa va dea parte numai de lucruri bune, fericire , prosperitate, intelegere si viata lunga presarata numai cu impliniri .
La muti ani !!! dragi mei.
Postat 26 December 2011 - 06:39 AM
Citeaza
nu-mi doresc craciunite sexy
Eh , atunci draga Tavi , o sa servesc eu vreo cateva in plus ... si ... ne vedem la anu' ....mai obo... cuminti !
Citeaza
animalici
Craciun Fericit folks !
Aceasta postare a fost editata de dany: 26 December 2011 - 06:47 AM
Postat 26 December 2011 - 07:29 PM
SARBATORI CU BINE !
Sa aveti sanatate si bucurie.
In perioada asta trebuie sa va ocupati cu predilectie de navomodelism; puteti incepe cu un clipper vestit:
... dupa ce-l dati gata mai vedeti voi cu ce continuati.
CRACIUN FERICIT !
LA MULTI ANI
Sa aveti sanatate si bucurie.
In perioada asta trebuie sa va ocupati cu predilectie de navomodelism; puteti incepe cu un clipper vestit:
... dupa ce-l dati gata mai vedeti voi cu ce continuati.
CRACIUN FERICIT !
LA MULTI ANI
Aceasta postare a fost editata de alaur: 26 December 2011 - 07:31 PM