Deschid aici un topic nou, manat de curiozitate.
Cam cu ce va puteti lauda anul acesta ca achizitii si ce ati reusit sa terminati?
Eu de-abia incep sa compilez lista, dar e mai greu, pentru ca am terminat degetele de la maini si picioare...
Pagina 1 din 1
Input vs Output Cit ati si cit nu ati, anul acesta...
Postat 13 December 2011 - 05:10 PM
Output: 1 (unu' singur!!!)
Input: multe... mult prea multe!* (Ce degete de la maini si picioare, e nevoie de puterea de calcul a colegilor de la NASA sa dea de capat problemei! )
* watch this space for a sales announcement...
Input: multe... mult prea multe!* (Ce degete de la maini si picioare, e nevoie de puterea de calcul a colegilor de la NASA sa dea de capat problemei! )
* watch this space for a sales announcement...
Aceasta postare a fost editata de niki: 13 December 2011 - 05:12 PM
Postat 13 December 2011 - 10:53 PM
Ti-am raspuns azi la telefon ca nu musc nade d'astea. Adica "io n-am timp", "abia am inceput sa numar" si vrei sa ma enervez eu. Sa fii sanatos.
'Ete am cumparat in perioada de analiza ca un handicapat o stiva de machete si am terminat una - nu stiva, ci macheta, cumparata in 2010.
Si daca unii isi socotesc voblerele, ma bag si eu cu lego-urile. ... sau mai bine oualele.
Bafta, domnu' Badescu, dincolo era mai ieftin.
'Ete am cumparat in perioada de analiza ca un handicapat o stiva de machete si am terminat una - nu stiva, ci macheta, cumparata in 2010.
Si daca unii isi socotesc voblerele, ma bag si eu cu lego-urile. ... sau mai bine oualele.
Bafta, domnu' Badescu, dincolo era mai ieftin.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1