Pagina 1 din 1
Cianoacrilat pentru PE-uri
Postat 12 December 2011 - 10:01 AM
E o vorba care spune ca nu e frumos ce-i frumos ci e frumos ce-ti place.
Personal utilizez Loctite si Bison, daca doresc un timp de raspuns ceva mai lung, in locul variantei clasice folosesc varianta gel. In rest, cam toti adezivii din aceasta grupa se comporta la fel, principiul chimic pe care lucreaza fiin acelasi.
Personal utilizez Loctite si Bison, daca doresc un timp de raspuns ceva mai lung, in locul variantei clasice folosesc varianta gel. In rest, cam toti adezivii din aceasta grupa se comporta la fel, principiul chimic pe care lucreaza fiin acelasi.
Postat 15 February 2012 - 11:31 AM
Eu folosesc acest produs My link Desi pe site scrie ca se usuca in 1-4 secunde, pe sticla scrie 10-20 secunde. Diferenta dintre acest produs care are 20g si gelul de la loctite este ca nu pateaza si se preteaza la lipituri foarte fine. Eu l-am cumparat sp[ecial pentru lipirea PE-urilor (balustradelor) de la Tirpitz-ul la 350. Si pentru ca totul sa fie perfect mi-am luat si un metal primer de la tamiya pentru ca vopseaua sa se prinda mai bine.
Daca voi avea posibilitatea voi testa si alte CA-e. Pe aceasta cale vreau sa il intreb pe DGDaniel care a fost pretul de achizitie
Daca voi avea posibilitatea voi testa si alte CA-e. Pe aceasta cale vreau sa il intreb pe DGDaniel care a fost pretul de achizitie
Aceasta postare a fost editata de chlio: 15 February 2012 - 11:32 AM
Postat 24 February 2012 - 07:49 AM
chlio, la 15 February 2012 - 11:31 AM, a spus:
Ieftin 0.59 $, eu l-am luat ca mai aveam ceva grame la colet cu o comanda mai mare. O sa-mi iau la urmatoarea comanda tot felul de CA uri de acolo.
Ce am mai luat este acel Debonder My link care functioneaza, eu am scos niste pete de CA de pe o pereche de pantaloni
Postat 17 April 2015 - 08:39 PM
A-pro-pos de cianoacrilat, in ultima vreme am observat ca Picatura obisnuita nu mai prinde la fel de repede ca inainte.
Acum trebuie tinuta piesa pe pozitie cateva secunde, inainte lipea instanta.
A incercat cineva Picatura gel? E la cutie albastra, sunt curios daca nu abureste piesele.
Acum trebuie tinuta piesa pe pozitie cateva secunde, inainte lipea instanta.
A incercat cineva Picatura gel? E la cutie albastra, sunt curios daca nu abureste piesele.
Postat 18 April 2015 - 08:59 AM
Da, la "Picatura" scrie "... la loc uscat si rece de preferat la frigider". Recunosc ca nu am facut asta si nu s-a intamplat nimic cu continutul tubului din care am folosit o parte.
Mai am un "Johnson 502 super glue cyanoacrylat" pe a carui cuti scrie "A se pastra in loc racoros si uscat" fara a mai face trimitere la frigider.
Cine ce sa mai inteleaga?
Inseamna ca inainte de a-l utiliza ar trebui sa-l lasi sa ajunga la temperatura ambientala.
Spoor!
Mai am un "Johnson 502 super glue cyanoacrylat" pe a carui cuti scrie "A se pastra in loc racoros si uscat" fara a mai face trimitere la frigider.
Cine ce sa mai inteleaga?
Inseamna ca inainte de a-l utiliza ar trebui sa-l lasi sa ajunga la temperatura ambientala.
Spoor!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1