Forum Machete,Modelism,Hobby: Intalnirea lunii decembrie - Bucuresti - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intalnirea lunii decembrie - Bucuresti ultima din anul 2011

#1 Useril este offline   moon1 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 07 December 2011 - 08:59 AM

La intalnire lunii noiembrie s-a inaintat propunerea ca intalnirea din aceasta luna sa se tina la Libraria Facultatii de Medicina

Vezi postareadanusmaximus, la 19 November 2011 - 01:23 PM, a spus:

In urma consultarilor,lansam propunerea, ca intilnirea traditionala,de sfirsit de an,pe 17 Decembrie, sa o facem , la libraria Facultatii de Medicina, pe Eroii Sanitari nr 8, linga Spitalul Municipal, intre orele 10-14.
Sau in orice alta locatie, doriti voi.
Se va face, tombola, brad, bufet suedez, si alte activitati...

Intrucat a mai aparut o propunere

Citeaza

Machete.ro a hotarat sa gazduiasca intalnirea lunara a machetistilor la sediul din Sos. Pantelimon, nr. 93, bl. 403a, sector 2, Bucuresti, in incinta magazinului de calculatoare Ultra Pro.

Intalnirea se va tine sambata, 17.12.2011 incepand cu ora 10.30. Carnatii, muraturile si Feteasca Neagra vor fi, ca de obicei din partea casei. Intrarea e libera.

Va propun sa alegeti prin vot unul dintre cele doua locuri astfel incat sa avem o intalnire unuitara.
Intalnirea va fi sambata 17 decembrie.
Rog sa voteze doar cei ce vor participa la la intalnirea lunara.
Cei ce doresc pot argumenta decizia in acest topic.
Votul va fi inchis sambata 10 decembrie, ora 22.

#2 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 07 December 2011 - 09:19 AM

Salut Cristi.Ma bucur ca esti bine si abia astept sa ne revedem cu totii.
Eu propun sa mergem toti la Ultra Pro Pantelimon, pt ca este locul unde ne-am simtit intotdeauna bine si toata lumea il cunoaste.

#3 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 07 December 2011 - 09:57 AM

Salutare .Poate participa si provincia, nu?! Eu as dori sa particip desi as ajunge pe la 11/30 in gara plus cat as face pana in locatie desi habar n-am unde sunt da oi nimerii eu ca vorba aia a nimerit orbu Braila. Sanatate si cer senin . B-)

#4 Useril este offline   bogy 

• Membru senior
  • Postari: 1367
  • Inregistrat: 26-May 05

Postat 08 December 2011 - 08:15 AM

Eu sustin propunerea ca cei ce doresc sa vina la aceasta intalnire sa voteze locatia.
Pentru cei din provincie, e mai simplu: de la gara la Fac. de medicina se fac aprox. 15 min. Pana in Pantelimon...eh, asta-i putin mai complicat.

#5 Useril este offline   moon1 

• Membru deplin

Postat 08 December 2011 - 10:36 AM

Tocmai am vorbit cu Maximus care m-a informat ca intalnirea de la Facultatea de Medicina nu se mai poate tine motiv pentru care voi inchide votul.
Intalnirea se va tine in Pantelimon incepand cu ora 10,30.

Pentru cei ce vor veni dinspre Gara de Nord, (@ caporalmusat) troleibuzul 85 de la Gara de Nord merge la Gara Obor si are statie imediat dupa intersectia cu soseaua Pantelimon . Se merge de la statie inapoi pana la intersectia liniei de tranvai, la stanga la intersectie si inainte pe trotoarul din stanga pana la nunarul 93 (Ultra Pro)
Imagine atasata: big_map.jpg

Ne vedem pe 17!

LE: Nu ma prind care este motivul dar nu pot inchide votul asa ca ro unul dintre moderatori sa faca acest lucru.

Aceasta postare a fost editata de moon1: 08 December 2011 - 10:43 AM

#6 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 08 December 2011 - 11:42 AM

Salutare. Multumesc pt informatiile detaliate . Safim sanatosi si ne vedem . Cer senin . B-)

#7 Useril este offline   moon1 

• Membru deplin

Postat 09 December 2011 - 03:38 PM

Desi am rugat inca de ieri dimineata ca unul dintre moderatori sa inchida votul, se pare ca mi-am racit tastatura degeaba. Inca se voteaza caci domnii din conducere nu se apleaca sa citesca ce se scrie pe aici si cum si butonul ala de raportat mi s-a dovedit mai demult ca este inutil, ma vad nevoit sa-mi vad de ale mele.
Sa fiti sanatosi!

Intalnirea va avea loc in Pantelimon.

Nu am in intentie sa mai deschid alt topic si nici sa mai scriu vreodata ceva pe aici.

#8 Useril este offline   abenader 

• Membru senior
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 26-February 09

Postat 10 December 2011 - 05:25 PM

(Nu conteaza cine voteaza ,conteaza cine numara voturile) Josef V. Stalin :dribble:

#9 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 12 December 2011 - 10:24 AM

S-a rezolvat cu votul.

#10 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04