Citeaza
Da, cred si eu. Numai ca am folosit mai multe aerografe. Unele sunt absolut intuitive, nu iti trebuie sa te obisnuiesti. iei aerograful in mana si stii ce trebuei sa faci. Aztek nu mi s-a parut intuitiv de loc. A trebuit sa inteleg la ce foloseste chestia aia de ajustare din coada, ce reguleaza, ce miscare trebuie sa faci din tragaci (apesi si tragi sau doar apesi etc.) In plus, nu mi se pare prea echilibrat in mana: furtunul din coada trage spre spate pe cand aerografele cu care sunt obisnuit au furtunul un centru, ceea ce le face neutre - adica nu te trage in nici o parte.
Radub , nu ma fa sa cred ca
inclinatiunea ta tehnica lasa de dorit! Nu vad cum un aerogar poate fi mai intuitiv decit altul, cind au aceleasi gen de comenzi.
Chestia aia de ajustare din coada foloseste la ce foloseste si la alte aerografe, vad ca ai si tu unul la fel! Treaba e ca acea
chestie regleaza actiunea dupa
delicatetea destiului aerografistului, putine aparate au aceasta facilitate! Apoi furtunul in coada nu trage de loc, ba mai mult ma lasa sa ma apropii cu virful arografului si sa fac miscari ce nu le pot face cu furtunul pe centru! Pe toate aerografele dubla actiune trebuie sa apesi si sa tragi nu? Apoi, tu ai trei aerografe, eu am unul, pe care il utilizez la
toate genurile de vopsire schimbind, chiar din mers, capetele.
Acum sa nu zici ca tot tiganul isi lauda marfa,
dar cred ca fiecaruia i se pare mai bun aerograful cu care, asa cum si tu spuneai, s-a obisnuit! Sa sti ca la
inceput trigherul mi s-a parut foarte peste mina, daca ma pot exprima asa! Dupa citiva ani de utilizare, mi-am dat seama ca e proiectat
perfect pentru miscarile ce trebuiesc facuite! Astek-ul isi are si el bubele lui, pe care le recunosc si stiu cum sa le tratez, no problem!
Sa lasam insa asta, am o intrebare: avantajele si dezavantajele celor doua sisteme de alimentare,
gravitational si prin
absorbtie?. Vad ca utilizezi numai aerografe cu alimentare gravitationala.