Pagina 1 din 1
DFS-194
Postat 24 February 2006 - 04:21 AM
Felicitari Alexandru atit pentru realizarea machetei cit si pentru... curajul de a ataca subiecte de genul asta pentru care documentatie utila este foarte putina sau foarte greu de gasit. Oricum, rezultatul final e deosebit si chiar de... invidiat. Fara a critica in nici un fel lucrarea ta, intrucit neajunsurile kit-ului le-ai subliniat chiar tu in articol, "agat" de reply-ul meu o poza gasita undeva pe net si care arata ceva detalii. Cred ca scaunul pilotului era mult mai in fata decit este reprezentat in kit-ul de la PM Model. In spatele scaunului pilotului se vede clar o cutie cam maricica... Oare ce-o fost in ea? Poate era un soi de frigider in care sa-si tina neamtu' berea la rece . Oricum, inca o data felicitari si mult spor la modelit!
Claudiu
Claudiu
Postat 24 February 2006 - 08:58 AM
Traiasca Murphy .
Acum vad ca in bot este o ...roata, mai sint ceva tubulete, stiu cum se deschide cupola, cum arata "trenul" de aterizare si, intr-adevar, scaunul, sau ma rog, zona atit cit se vede, e altfel!
Multumesc tuturor pentru aprecierei.
Astepetam si interventia lul Radub, mai ales in privinta culorii :-?
Acum vad ca in bot este o ...roata, mai sint ceva tubulete, stiu cum se deschide cupola, cum arata "trenul" de aterizare si, intr-adevar, scaunul, sau ma rog, zona atit cit se vede, e altfel!
Multumesc tuturor pentru aprecierei.
Astepetam si interventia lul Radub, mai ales in privinta culorii :-?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1