Forum Machete,Modelism,Hobby: Concurs Macheta Anului - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Concurs Macheta Anului Postati aici propunerile voastre

#81 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 04 February 2012 - 11:06 PM

Florine, eu zic ca pentru inceput concursul asta a iesit acceptabil.
Sunt unele lucruri care se pot schimba pe viitor dar pentru inceput eu zic ca merge!
Totul se poate perfectiona in timp, nu-i asa? ;) In cazul tau, ai doua machete de aceeasi valoare, teoretic, deoarece consider ca la Tomcat ai muncit din greu si este dupa parerea mea cistigatorul moral....
Daca un lucru ma nemultumeste pe mine, este numarul mic al celor care au votat!
Medaliile sunt chiar faine si felicit pe cei care sau implicat si si-au sacrificat timpul ocupinduse de toata treaba asta.
Sper ca anul acesta sa fie mai multi participanti si mai multe machete de valoare in concurs!

#82 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 05 February 2012 - 08:07 PM

Multumesc si eu celor ce au apreciat ce am facut.
Ii felicit pe ceilalti castigatori dar si pe restul participantilor, care au deonstrat indemanare, documentare atenta si spirit estetic in lucrarile lor.
Practic nici nu a fost un concurs. Daca era, presupun ca fiecare s-ar fi strofocat si s-ar fi concentrat pe un subiect anume cu care sa castige.
A fost de fapt o retrosepctiva la care premiile nu ar fi trebuit sa fie asteptate, dorite, pizmuite.
Clasamentul a fost facut, sunt incredintat, cu toata pasiunea si bunavointa de catre indivizi, colegi de forum care in loc sa lucreze sau sa-si plimbe copilul sau sa se certe cu nevasta, au alocat timp si energie sa faca ceva pentru noi cei multi. E ok sa le dam niste suturi in cur pentru chestia asta ?! Eu zic ca nu. Eu n-as fi facut efortul asta.
Da' eu sunt mai dezorganizat poate si mai egoist.....Poate ca nu atat cat ar trebui.

#83 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 05 February 2012 - 09:19 PM

Si eu ii felicit si le multumesc si celor care au venit cu ideea si celor care au pus-o in practica. Sa speram ca devine o traditie si ne vom putea bucura de lucrari din ce in ce mai reusite in viitor.

#84 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 05 February 2012 - 10:57 PM

Desi nu mi-am scris opinia la data postarii ideii si nici nu am subscris acesteia, sunt obligat din respect pentru toti cei care m-au propus sau m-au votat sa le multumesc la randul meu. Au facut asa cum spunea si Wurger, cel putin din bunavointa, ceva ce puteau foarte bine sa nu faca si sa ramana indiferenti, ca mine.
Asta cred ca e tot ce conteaza in toata povestea asta, care s-a sfarsit (hai sa recunoastem) cu happy end.

Respectul colegilor de breasla si-l castiga fiecare nu prin clasamente ci prin ceea ce face/posteaza prin topicul/curtea lui.
As renunta la ceea ce apare in stanga sub avatar, insa este acolo nu din dorinta mea ci doar ca urmare a ceea ce au apreciat ceilalti ca ar trebui sa fie acolo. Le respect opinia si cred ca ar trebui sa fie suficient pentru toata lumea.

Inca ceva : - personal nu agreez deloc ideea afisarii lucrarilor aflate pe locurile I undeva la loc de cinste pe frontul site-ului. Nu vad relevanta ideii dar mai ales NU cred ca va fi necesar pentru a atrage „cununi de lauri” pe capul nostru, ca si machetisti/modelisti.
In sensul asta as prefera, daca totusi se va decide asa, ca lucrarea mea (ori altele pe viitor daca or mai fi) sa ramana acolo unde sunt acuma. Cine va vrea sa le vada va stii unde sa le caute.

Spor sa aveti toti. La machete.

Aceasta postare a fost editata de AdiP: 05 February 2012 - 11:00 PM

#85 Useril este offline   Buss 

• Membru senior
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 25-December 09

Postat 06 February 2012 - 10:51 AM

:) Intrand extrem de rar pe aceasta sectiune a forumului, nici nu am stiut de concurs :ph34r: Multumesc atat pentru medalie cat si pentru nominalizare, desi sincer si fara modestie, sunt lucrari mai bune pe aici. Spor la treaba pentru toata lumea ! :drinks:

#86 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 06 February 2012 - 11:05 AM

Raspunsul meu incepe tot cu "multumesc".
Inainte de toate celor care "m-au propus" ;apoi multumesc celor care m-au votat - presupun ca sunt cei care au facut propunerile si inca unii,in plus.
Chiar daca exista neconcordante in "felul de-a vedea problema" ,aparute in opiniile colegilor ,eu spun ca nu prezinta vreo relevanta detaliile(scuze,nu vreau sa fiu nepoliticos,dar eu le vad doar detalii).
In ansamblu ,ceea ce conteaza ,este spiritul acestui...eu l-as numi sondaj ,mai degraba decat concurs. Semantica insotita de logica, mi-ar oferi o gramada de argumente in sustinerea parerii mele ,insa nu prezinta cine stie ce importanta ,aici si acum,disecarea acestei afirmatii.
Spiritul conteaza ,asa cum spuneam ,si tocmai din acest motiv eu ,sincer sper ca aceasta initiativa sa continue si in 2012. Cred ca acum ar fi cazul sa-l felicit pe Scorpio,pentru ideea lui. In cele din urma ,dar nu in ultimul rand ,multumesc - cel putin in nume personal - si adminului , moderatorului(...rilor) care au pus in practica,aceasta idee.
Se cuvine sa-i felicit pe ceilalti castigatori ,si iata,o fac.
Ca se poate ,ca nu se poate,si altfel ...probabil ; indefinitiv este o chestiune de "condimente".
:hi:

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 06 February 2012 - 11:44 AM

#87 Useril este offline   lacatus10 

• Membru deplin
  • Postari: 93
  • Inregistrat: 07-May 09

Postat 06 February 2012 - 09:29 PM

Felicitari tuturor castigatorilor cat si participantilor. Editia a doua va fi si mai si.

#88 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 06 February 2012 - 10:30 PM

Salutare,
acum ca am postat am vazut ceva interesant sub avatar, ceva care arata foarte bine.

Nu ma asteptam, :pardon: cunoscandu-mi limitele in acest domeniu, dar am ramas placut surprins, recunosc. Tin sa multumesc celor care s-au gandit sa nominalizeze macheta, si de asemenea celor care si-au rapit din timpul pe care il au la dispozitie cu cei dragi pentru a darui ceva din pura pasiune si un altruism din ce in ce mai rar astazi. Sunt onorat ca am ocazia de a posta pe acest forum alaturi de oameni care sunt adevarati maestrii, fara a rosti vorbe goale, pentru ca cei care au incercat vreodata sa construiasca o macheta stiu ca a te apropia macar de rezultatele care le vezi in aceste pagini tine de multa munca si mai ales de talent.

Ii felicit pe toti cei care au participat la acest concurs si pei cei care nu au facut-o, pentru ca toti participa in felul propriu la o lume mai frumoasa prin ceea ce fac.

Spor la lucru tuturor.

#89 Useril este offline   krik 

• Membru deplin
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 25-February 10

Postat 07 February 2012 - 05:14 PM

Multumesc baieti pt. nominalizare. Habar n'aveam de concursul asta. Felicitari la toata lumea si la mai mare!

#90 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 4956
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 07 February 2012 - 05:41 PM

Ma bucur pentru surpriza placuta facuta unora, dar nu pot sa nu fiu un pic dezamagit...
Poate, prea optimist, ma asteptam ca utilizatorii forumului sa-si mai arunce privirea si la alte sectiuni, precum cea de comunitate, nu numai la ce ii intereseaza si eventual rubrica de vanzari-cumparari. Suntem peste 3000 de membri, din care cati credeti ca au votat? aproximativ 50 (cincizeci) ... Pentru mine, asta spune , din pacate, multe .

#91 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 07 February 2012 - 08:10 PM

Vezi postarea1-0-9, la 07 February 2012 - 05:41 PM, a spus:

Suntem peste 3000 de membri, din care cati credeti ca au votat? aproximativ 50 (cincizeci) ... Pentru mine, asta spune , din pacate, multe .

Tareeeee as vrea sa te contrazic,1-0-9 ,dar nu pot ; pur si simplu n-am cum.

#92 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12662
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 08 February 2012 - 03:11 PM

Citeaza

Suntem peste 3000 de membri...,
din care aproximativ 40% nu au avut nici macar o postare, sunt doar inscrisi! Poate ca, real, atiti suntem activi, ca la 50 - 80 de membri.

#93 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 09 February 2012 - 12:17 AM

Pai intreaba-l pe unul sau altul cu magazine, cum le merg vanzarile.

#94 Useril este offline   doru2 

• Membru senior
  • Postari: 163
  • Inregistrat: 01-August 11

Postat 09 February 2012 - 12:14 PM

Citeaza

Poate ca, real, atiti suntem activi, ca la 50 - 80 de membri.

Scuaza-ti daca deranjez, asa este dar si la Termopile au fost doar "300". Putini dar buni.....
Felicitari la toti, sunteti fantastici :clapping:

#95 Useril este offline   danm 

• Membru deplin
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 12-December 04

Postat 13 February 2012 - 02:47 PM

Vezi postareadoru2, la 09 February 2012 - 12:14 PM, a spus:

Scuaza-ti daca deranjez, asa este dar si la Termopile au fost doar "300". Putini dar buni.....
Felicitari la toti, sunteti fantastici :clapping:

Sa inteleg ca restul pana la 3000 sunt din armata lui Xerses... :whistle:

#96 Useril este offline   doru2 

• Membru senior
  • Postari: 163
  • Inregistrat: 01-August 11

Postat 14 February 2012 - 07:49 AM

@ damn
In nici un caz. Restul suntem doar tebani, hopliti sau voluntari tespieni :blink:

#97 Useril este offline   danm 

• Membru deplin
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 12-December 04

Postat 14 February 2012 - 08:05 AM

Ma rog ...daca asa crezi tu...asa o fi.

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4