Salut
Fiind angrenat intr-o gramada de proiecte scot la vanzare cateva machete. Din pacate ca multi dintre noi sufar si eu de mania inceperii kit-ului...stiu ca putini s-ar angrena la asa ceva ,de aceea las intre 25-50% din pretul de achizitie initial.
Iata lista,toate preturile includ si transportul prin posta cu ramburs:
Me 109 E , DRAGON --nou(cateva piese date jos pentru verificare)-----120 RON (poza 1)
Ki-44 Shoki , Hasegawa --montat 80% -------------------------------------------100 RON (poza 2)
Albatros D V ,WNW rotile si deriva vopsit galben-----------------------------150 RON (poza 3)
F-18, ACADEMY montat 25% pregatit pentru varianta
Blue Angels + set decal CAMpro + Doua vopsele galben/albastru
aproape toate piesele date jos de pe culee si fara cutie------------------------250 RON (poza 4)
MIG-15 Trumpeter montat IRAK---------------------------------------------------------70 RON (poza 5)
Set decal pentru FW 150 EAGLE CALS---------------------------------------------40 RON (poza 6)
Daca e cineva interesat rog PM
Multumesc
Vali
Pagina 1 din 1
vand kit-uri aero-- 1/32 noi,incepute,montate...
Postat 30 November 2011 - 12:01 AM
Sigur...KI 44 :
Macheta e asamblata cum se vede in imagini ,cabina vopsita exemplar,ceasurile din decal,decupate,ceas cu ceas si lipit la locul lor. Elicea vopsita in " brown japan propeller",caucicurile "black tire".Am incercat nituri pe extrados aripa dreapta,dar nu mi-au placut asa ca le-am chituit si evident slefuit. Modelul e gata de vopsire viitorul proprietar alegandu-si varianta...
Macheta e asamblata cum se vede in imagini ,cabina vopsita exemplar,ceasurile din decal,decupate,ceas cu ceas si lipit la locul lor. Elicea vopsita in " brown japan propeller",caucicurile "black tire".Am incercat nituri pe extrados aripa dreapta,dar nu mi-au placut asa ca le-am chituit si evident slefuit. Modelul e gata de vopsire viitorul proprietar alegandu-si varianta...
- ← Schimb Aerograf Iwata Eclipse HP BCS
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- VAND Dragon 1/35 STUG.III AUSF. C/D W/7.5 →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1