Va prezint acest avion montat cu ceva vreme in urma. Kitul este Hasegawa, 1/48. Am mai folosit un set PE fabricat de PART.
S-a fituit ca si un kit Hasegawa din seria de 109, adica bine
Gunther Rall a intrat in actiune in toamna lui 1940 si a terminat razboiul cu gradul de maior obtinind 275 victorii, fiind al treilea as din Lufwaffe ca numar de victorii. 272 dintre ele au fost obtinute pe frontul de est iar 3 pe cel de vest. A fost doborit de 8 ori si dupa terminarea razboiului a continuat cariera in aviatie ajungind general si Inspector General al Fortelor Aeriene vest germane. A fost foarte popular fiind o persoana foarte inteligenta, un om deschis si un foarte bun povestitor.
Inmatricularea este destul de controversata, se discuta despre schema de camuflaj de pe fuselaj si despre galben pe capota inferioara a motorului. In final am ales dupa un profil de la Eagle care era contrasemnat de insusi Gunther Rall, desi stim cu totii ca si pilotii pot avea lacune in memorie nemaistiind amanunte ale vopsirii avionului pe care au zburat cu multi, multi ani in urma.
Restul pozelor sunt AICI
Astept critici, observatii, reclamatii, plingeri, etc
Spor,
Bill
Aceasta postare a fost editata de Bill: 22 February 2006 - 11:45 AM