Pagina 1 din 1
German 2,5 to trailer - redivivus.
Postat 20 February 2006 - 11:00 PM
De data asta rotile arata cam ca si cele din realitate.
Vopsirea, nu foarte pretentioasa, mi-a luat ceva mai mult decit montajul.
Un strat de galben, nu foarte inchis, dupa care nenumarate treceri cu diverse nuante de negru, pamint, maroniu si amestecuri de culori in diluant. Am folosit acrilice, lucru care mi-a permis sa dau strat peste strat fara nici un fel de grija. Fara lac.
Vopsirea, nu foarte pretentioasa, mi-a luat ceva mai mult decit montajul.
Un strat de galben, nu foarte inchis, dupa care nenumarate treceri cu diverse nuante de negru, pamint, maroniu si amestecuri de culori in diluant. Am folosit acrilice, lucru care mi-a permis sa dau strat peste strat fara nici un fel de grija. Fara lac.
Postat 20 February 2006 - 11:06 PM
Sper sa fie vederea de jos.
Osia fata este montata pe un carucior care poatre fi lasat mobil. De asemenea protapul poate fi lasat liber. Eu l-am lipit din motiv de prezentare.
Modelul este pregatit de prezentare, asa ca pretentii prea mari nu prea am avut fata de modul de vopsire. De obicei modelele de prezentare nu prea se invecheau ( la noi ). Mie insa nu-mi plac modelele "seci". In plus se pot pune in valoare anumite detalii, cea ce nu-i de colo.
Osia fata este montata pe un carucior care poatre fi lasat mobil. De asemenea protapul poate fi lasat liber. Eu l-am lipit din motiv de prezentare.
Modelul este pregatit de prezentare, asa ca pretentii prea mari nu prea am avut fata de modul de vopsire. De obicei modelele de prezentare nu prea se invecheau ( la noi ). Mie insa nu-mi plac modelele "seci". In plus se pot pune in valoare anumite detalii, cea ce nu-i de colo.
Postat 20 February 2006 - 11:09 PM
Da, am gresit. A fost un set de volane, creat pentru cei care mai fac si camioane si care nu de putine ori sint nemultumiti de calitatea volanelor din kit. Sint volane "colectate" pe parcursul timpului si pe care le-am considerat a fi mai bune. Cu 3 si 4 spite, de diferite diametre.
Acum este vederea de jos, dupa cum se poate bine vedea.
Acum este vederea de jos, dupa cum se poate bine vedea.
Postat 20 February 2006 - 11:12 PM
Am renuntat de asemenea si la "blocul" de bagaje.
Nu este ideeea mea, dar este foarte si mult mai interesanta. Elemente diferirte, bagaje, butoaie, lazi si o galeata, care pot fi folosite pentru a incarca orice bena sau pentru a fi puse chiar si pe tancuri. Dupa imaginatia fiecaruia.
Nu este ideeea mea, dar este foarte si mult mai interesanta. Elemente diferirte, bagaje, butoaie, lazi si o galeata, care pot fi folosite pentru a incarca orice bena sau pentru a fi puse chiar si pe tancuri. Dupa imaginatia fiecaruia.
Postat 24 July 2006 - 06:25 AM
"Details 72" numele de marca sub care SteelMaster distribuie produsele sale si-a facut intrarea pe "On the Way".
http://www.ontheway.org.uk/reviews/Details...o%20Trailer.htm
http://www.ontheway.org.uk/reviews/Details...o%20Trailer.htm
Arata acest topic
Pagina 1 din 1