Forum Machete,Modelism,Hobby: Apache Longbow Revell - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Apache Longbow Revell za horror...

#1 Useril este offline   driv3r 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 24-November 11
  • Interests:Machete aviatie WW2 si nu numai !

Postat 24 November 2011 - 03:20 PM

In primul rand, salutare la toata lumea !
Am achizitionat mai demult macheta din subj. (cred ca e 1:48, dar posibil sa fie 1:72, nu mai stiu...rusine sa-mi fie) si am montat-o acum 3 ani. Problema e ca atunci cand m-am mutat, am pierdut elicea mare de sus. :bang:
As vrea sa va intreb, poate stie cineva, de unde as putea achizitiona un kit de rotor complet ???
Multe multumiri !

#2 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 24 November 2011 - 06:53 PM

Salut!

Ca sa te ajute cineva, ar fi bine sa zici scara. Chiar mai bine numarul kit-ului!
Altfel vei ramane cu ea pierduta....

#3 Useril este offline   driv3r 

• Nou venit

Postat 24 November 2011 - 08:21 PM

Pardon...nu era Revell, era Italeri. Asta e kitul:
http://www.italeri.c...ottocategoria=0
Si e 1:72. Acuma de unde iau/fac alte pale ??? Sau daca-mi place asa mult modelu sa-mi mai iau unu ?
Desi asta are valoare...sa-i spune mai mult sentimentala.

#4 Useril este offline   florin44 

• Membru senior
  • Postari: 1542
  • Inregistrat: 27-April 10
  • Interests:Machete 1/48 de avioane, blindate şi alte vehicule militare.
    Machete 1/72 de avioane.

Postat 24 November 2011 - 09:57 PM

Salut şi bun venit! Sigur, poţi să faci alte pale din stiren, dar asta necesită nişte schiţe foarte bune şi, īn plus, multă, multă experienţă, după cum īţi vor spune adevăraţii maeştri modelişti de care nu duce lipsă acest forum. Aşa că, dacă īţi place chiar aşa de mult Apache Long Bow, cea mai bună soluţie, cred eu, ar fi să-ţi iei altul, pe care să-l faci. Eventual, poţi īntreba care e cea mai bună machetă 1/72 sau chiar 1/48 - mult mai multe amănunte, normal! - şi sunt sigur că vei primi răspunsuri foarte pertinente. Cāt priveşte vechea machetă...cine ştie? Poate că, īntr-o bună zi, vei avea suficientă experienţă ca să-i faci pale noi.
Mult spor!

#5 Useril este offline   driv3r 

• Nou venit

Postat 26 November 2011 - 12:44 PM

Multumesc pentru sfaturi. Ideea e ca eu sunt cam novice in modelism, am cateva modele asamblate (20-25, si mai noi si mai vechi), insa nu am insistat pe vopsire pana mai recent. Le-am asamblat cu precizie cat mai mare si curat, insa doar ultimele le-am vopsit (cu pensula) fiindca inca nu am toate sculele necesare (Aerograf, diluanti, etc). Pana acum am mers doar pe Italeri si Revell. Daca as vrea sa mai fac un Apache 1:72, care ar fi un kit cat de cat calitativ (aici ma refer la calitatea plasticului si la turnare in special), dupa parerea voastra ?

#6 Useril este offline   abenader 

• Membru senior
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 26-February 09

Postat 27 November 2011 - 09:22 AM

Parerea mea este sa nu te complici si sa-ti iei altul il faci din nou cumai multa inspiratie si tot la scara 1/72 (este cea mai buna)si daca nu ai nevoie de cel vechi eu pot sa-til ''infiez''asa cum este sau macar doua rachete ''hellfaier'' de care am mare nevoie.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi