Vand "Marile Corabii" , nr. 1 - 29 , pret 350 lei (pret real 435 lei)
Revistele au fost desigilate, insa piesele sunt pastrate in ambalaj. Pachetul include toate piesele, instructiunile, DVD-ul, un biblioraft precum si revistele
Transportul se achita de catre cumparator. Livrez prin posta romana in tara (15 lei cu ramburs) sau curier rapid in Galati si Braila (15 lei cu ramburs). Le pot livra personal gratuit in Galati.
Mai multe relatii la tel: 0755/816866 - Catalin , sau la adresa de mail "generalu79@yahoo.com
Pagina 1 din 1
Vand colectia "Marile Corabii" pret avantajos
Postat 05 March 2012 - 09:47 AM
generalu, la 24 November 2011 - 11:06 AM, a spus:
Vand "Marile Corabii" , nr. 1 - 29 , pret 350 lei (pret real 435 lei)
Revistele au fost desigilate, insa piesele sunt pastrate in ambalaj. Pachetul include toate piesele, instructiunile, DVD-ul, un biblioraft precum si revistele
Transportul se achita de catre cumparator. Livrez prin posta romana in tara (15 lei cu ramburs) sau curier rapid in Galati si Braila (15 lei cu ramburs). Le pot livra personal gratuit in Galati.
Mai multe relatii la tel: 0755/816866 - Catalin , sau la adresa de mail "generalu79@yahoo.com
Se adauga "Bismark" , nr.1 - 22 ,pret 250 lei( pret real 352 lei)..specitificatiile numerelor sunt aceleasi k la "mari corabii"
NOTA: pretul totalului de la "mari corabii" tocmai a scazut la 300 lei
- ← De la: vand tot ce am la scara TT
- Vanzari, Cumparari, Schimburi
- De vanzare machete1/35, 1/48, 1/72 →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1