Pagina 1 din 1
Citroen "La Traction" - 1/48 Tamiya.
Postat 20 February 2006 - 09:31 PM
Modelul a aparut anul trecut si, in opinia mea, s-ar cam afla pe locul 3 dupa Kubel si Schwimm, din punct de vedere calitate. asta pentru ca-mi plac vehiculele pe roti si pentru ca am vazut doar modelele 1/48 Tamiya de inceput. Bine gindit, se asambleaza usor, putine piese. Gindit sa aiba rotile mobile - asta ar fi un minus, dupa mine. Eu le-am lipit, cele din fata fiind bracate.
Postat 20 February 2006 - 10:36 PM
Ceva mai bine, dar tot mari. Si fara nici un motiv special.
Am folosit doar lumina naturala, in conditii foarte amatoricesti.
Oricum, problema facutului foto s-a rezolvat definitiv. Ramine ... formarea mainii, ochiului si folosirea soft-urilor pentru modelare.
Vopsirea modelului am facut-o destul de repede, 2-3 ore. Doar un gri combinat cu ceva alb, dupa care prafuire cit cuprinde.
Am folosit doar lumina naturala, in conditii foarte amatoricesti.
Oricum, problema facutului foto s-a rezolvat definitiv. Ramine ... formarea mainii, ochiului si folosirea soft-urilor pentru modelare.
Vopsirea modelului am facut-o destul de repede, 2-3 ore. Doar un gri combinat cu ceva alb, dupa care prafuire cit cuprinde.
Postat 20 February 2006 - 10:47 PM
Asta-i ultima.
Despre 1/48 cred ca se poate spune destul de mult. Ca scara de vehicule. Mai ales ca in ultima vreme asistam la o explozie de firme si modele. Un singur lucru doar - mi se pare cea mai buna combinatie intre marime si detaliu. Asta pentru ca foarte usor se poate face un model comparativ cu 1/35, doar un pic mai mare decit un 1/72.
Chiar daca in trecut am facut si eu destule modele la aceasta scara, nu cred ca ma voi reapuca prea curind. tentatiile si subiectele sint mult prea mari intr-o alta directie.
Despre 1/48 cred ca se poate spune destul de mult. Ca scara de vehicule. Mai ales ca in ultima vreme asistam la o explozie de firme si modele. Un singur lucru doar - mi se pare cea mai buna combinatie intre marime si detaliu. Asta pentru ca foarte usor se poate face un model comparativ cu 1/35, doar un pic mai mare decit un 1/72.
Chiar daca in trecut am facut si eu destule modele la aceasta scara, nu cred ca ma voi reapuca prea curind. tentatiile si subiectele sint mult prea mari intr-o alta directie.
Postat 21 February 2006 - 05:13 PM
Salute
Este masina mythic en Franta me zice alceva. Am la fel in curs de montaj.
Am gasit este poze, facut de fratelemeu, in calculator.
Are o 15Cv la primu rand, si o 11Cv la secund rand. Cred ca ultima e o mare 23Cv
Notaz jantele culoar galben Afrika Korps. Dupa 45 Franta avea une stoc incredibil de vobsea galben Afrika Korps. Eran mult de masina vobsit din este coloar dupa razboi.
Voletii de capac a fost schimbat cu gratar de aeratie en 1946.
Me parese bizar imatruculare Frantes cu insignii alemani?
In general cu neamsi forte bine organizat (nu sunt Frantezi ), o masina are sistematic un imatriculare militare.
Sril
Este masina mythic en Franta me zice alceva. Am la fel in curs de montaj.
Am gasit este poze, facut de fratelemeu, in calculator.
Are o 15Cv la primu rand, si o 11Cv la secund rand. Cred ca ultima e o mare 23Cv
Notaz jantele culoar galben Afrika Korps. Dupa 45 Franta avea une stoc incredibil de vobsea galben Afrika Korps. Eran mult de masina vobsit din este coloar dupa razboi.
Voletii de capac a fost schimbat cu gratar de aeratie en 1946.
Me parese bizar imatruculare Frantes cu insignii alemani?
In general cu neamsi forte bine organizat (nu sunt Frantezi ), o masina are sistematic un imatriculare militare.
Sril
Aceasta postare a fost editata de Sril: 21 February 2006 - 05:15 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1