O veste trista a murit TLM
Postat 21 November 2011 - 06:45 PM
De azi cartile legate de aviatia romanesca vor fii mai sarace, le vor lipsi acele frumoase profile care nasc discutii interminabile. A murit Teodor Liviu Morosanu. A fost un om deosebit care a ajutat dezinteresat revista MODEL IST si alti pasionati de aviatie. Dumnezeu sa-L odihneasca alaturi de aviatori.
Postat 21 November 2011 - 09:15 PM
horia, la 21 November 2011 - 06:45 PM, a spus:
De azi cartile legate de aviatia romanesca vor fii mai sarace, le vor lipsi acele frumoase profile care nasc discutii interminabile. A murit Teodor Liviu Morosanu. A fost un om deosebit care a ajutat dezinteresat revista MODEL IST si alti pasionati de aviatie. Dumnezeu sa-L odihneasca alaturi de aviatori.
Dumnezeu să-L ierte! Nu l-am cunoscut personal, numai am vorbit la telefon cu dansul și a fost de acord să ne dea gratis profilele cu IAR-80 pentru cartea ,,MISIUNI DE SACRIFICIU". Unul din ele a aparut pe coperta cartii si de aceea ii sunt recunoscator pentru ajutorul acordat. Oricum cu parere de rau pot spune ca l-am pierdut pe cel mai bun desenator de profile de aviatie din tara.
Postat 21 November 2011 - 10:28 PM
Am crezut initial ca nu citesc bine ceea ce a scris Horia. Mare pacat.
Multe din editurile cu profil aero (si nu doar cele romanesti) au pierdut din pacate un om si un talent deosebit.
Respectele mele, pentru ceea ce a putut sa faca pentru toti cei care admiram profilele frumoase, incondeiate maiastru prin diverse carti.
Sa-i fie tarana usoara.
Multe din editurile cu profil aero (si nu doar cele romanesti) au pierdut din pacate un om si un talent deosebit.
Respectele mele, pentru ceea ce a putut sa faca pentru toti cei care admiram profilele frumoase, incondeiate maiastru prin diverse carti.
Sa-i fie tarana usoara.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 21 November 2011 - 10:28 PM
Postat 22 November 2011 - 09:42 PM
Nu l-am cunoscut ,dar il stiam.
Imi vin in minte niste versuri
And now, the end is near,
And so I face the final curtain.
My friends, I'll say it clear;
I'll state my case of which I'm certain.
I've lived a life that's full -
I've travelled each and every highway.
And more, much more than this,
I did it my way.
Odihneasca-se-n pace.
Imi vin in minte niste versuri
And now, the end is near,
And so I face the final curtain.
My friends, I'll say it clear;
I'll state my case of which I'm certain.
I've lived a life that's full -
I've travelled each and every highway.
And more, much more than this,
I did it my way.
Odihneasca-se-n pace.