Citeaza
Da ... nu era rea ..., da ' tot mai bun era parca tusul ( Pelikan ) ,
Citeaza
Z cred ca se referea la noile vopsele Revell in general, cel putin de cele email din noile loturi (acrilicele nu am incercat), pot sa zic ca sint chiar proaste ,in special in ceea ce priveste puterea de acoperire ; nu stiu ce i-a apucat de-au schimbat o formula excelenta . Un singur exemplu : De pilda , vechiul aluminiu Revell , dupa ce-l diluai aproape ca apa , acoperea excelent fara sa mai apara nici o urma din culoarea plasticului , se aseza uniform fara nici un efect ,chiar si unde se strangea mai multa vopsea , iar dupa cateva zile de lasat la uscat puteai "trece peste el si cu tancu' " ( uleiuri , jegoseli, tot tacamul ) , fara nici un strat protector .Insa nu reusea sa intreaca aluminiul DDR-ist ca aspect si compozitie (de miros , ce sa mai vorbesc ) . Acum e exact invers .
La inceput credeam ca gresesc eu ceva , sau sint prea vechi , sau nu mai stiu eu sa diluez , sau sint special facute pt . aerograf ... , dar nu , sint de-a dreptul proaste de la " mama lor". Parca vor sa te faca sa te chinui si nu sa te ajute .
Scuze , Cali de offtopic si fiindca nu-ti pot oferi indicatii pt . " brontozaur " ; eu dupa WW 2 cam pun " dop" ; Hustlerul arata foarte bine , Bravo !
Aceasta postare a fost editata de dany: 20 November 2011 - 07:17 PM