Forum Machete,Modelism,Hobby: Peacemaker 1:72 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Peacemaker 1:72 cer ajutorul vostru

#1 Useril este offline   cali 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 45
  • Inregistrat: 19-November 11

Postat 19 November 2011 - 11:47 PM

Buna ,sant un incepator de fapt am mai construit cateva modele dar nu ma cosider un profesionist si de fapt nici nu vreau sa devin profi nu urmaresc perfectiunea 100 % doar cand o persoana oarecare vede modelele construite de mine sa nu i se para ca sant prost construite si mie sa imi placa de ce am facut ! adica mai bine zis ma straduiesc sa le fac sa arate bine.

Prin urmare sant in faza de a incepe a construi un avion Peacemaker 1:72 si cer ajutor adica informati ce ma-r ajuta la constructia lui ,astept raspunsuri si pareri.

Aceasta postare a fost editata de cali: 20 November 2011 - 12:13 AM

#2 Useril este offline   admin 

• Administrator
  • Grup: Admin
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 14-April 04

Postat 20 November 2011 - 12:10 AM

Wow... B-36-le la 72 e absolut enorm, si in afara de aluminiu natur n-a purtat alte "haine". Esti sigur ca ai experienta necesara sa vopsesti asa ceva? Si mai ales un loc unde sa-l pui? (e FOARTE mare). Nu vreau sa te demoralizez, doar sa iti sugerez ca ar trebui sa ai ceva experienta la vopsiri metalice, pentru ca au prostul obicei sa scoata in evidenta orice buba de finisare, si la dimensiunile alea e ceva de munca... Asta ref. la ce ziceai cu "sa arate bine".
Documentatie se gaseste, nu e problema. Depinde ce vrei sa faci cu kitul (ce varianta).

#3 Useril este offline   cali 

• Membru deplin

Postat 20 November 2011 - 12:24 AM

Mersi de raspuns si de precizari ,eu am terminat ultimul avion conviar b-58 care lam vopsit metalic si zic eu a reusit .loc pentru el este destul am o camera extra unde e universul meu .

#4 Useril este offline   admin 

• Administrator
  • Grup: Admin
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 14-April 04

Postat 20 November 2011 - 12:31 AM

N-ai gusturi rele ;) Ce sa zic, succes. Totusi asambleaza-l de proba ca sa vezi cat loc iti trebuie pentru el (in jur de 1mp, are aproape 1m anvergura si vreo 70cm lungime parca).
Daca nu te preocupa problemele de acuratete, poate fi facut din cutie lejer, nu e un kit complex (doar mare).

#5 Useril este offline   cali 

• Membru deplin

Postat 20 November 2011 - 12:32 AM

Aici e o poza cu ultimul construit de mine si noul proiect ce asteapta pe masa.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: B-58..jpg
  • Imagine atasata: peacemaker..jpg

#6 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 20 November 2011 - 12:42 AM

A iesit foarte fain Hustler-ul, Monogram 1/48 daca nu ma insel?

#7 Useril este offline   cali 

• Membru deplin

Postat 20 November 2011 - 12:53 AM

Multumesc , si eu care eram cu sufletul la gura sa aud de la cineva o lauda inafara de nevastamea nu a vazut nimeni avionul si cum spuneam am mai facut vreo 6 avioane in decursul a vreo 4 ani dar acum de vreo 2 saptamani am inceput din nou si am ceva planuri marete adica sta pe dulap si hercules la scara 1:48 :-D .Oricum multumesc tuturor ce imi dau sfaturi !

#8 Useril este offline   cali 

• Membru deplin

Postat 20 November 2011 - 01:04 AM

si scuze raspunsul la intrebarea ta e da este un Hustler 1/48

#9 Useril este offline   tomi 

• Membru senior
  • Postari: 771
  • Inregistrat: 11-January 05
  • Interests:Aviatie - WW II & Jets

Postat 20 November 2011 - 07:41 AM

Arata OK Hustler-ul!
Ce vopsele metalice folosesti?

#10 Useril este offline   cali 

• Membru deplin

Postat 20 November 2011 - 10:28 AM

Vopselele de la revell cele tip vechi ce se dilueaza cu diluant si sant scoase din programul de vanzare de la revell asa mi-a spus vanzatorul la magazin ,eu nu sant un profi si nu cunosc toate chestile astea asa exact pe doza de vopsea cu ce am vopsit Hustlerul e scris 90 bineinteles am mai folosit si alte vopsele asa ca sa para mai real si mai inbatranit .

#11 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 20 November 2011 - 11:03 AM

Cali, toate vopselele se dilueaza cu...diluant! Nu stiu la ce se refera acel vinzator, dar Revell are vopsele acrilice si email, inca in productie.

#12 Useril este offline   cali 

• Membru deplin

Postat 20 November 2011 - 11:24 AM

vorbesc poate in necunostinta de cauza dar vanzatorul mi-a spus ca vopselele de tip vechi cele in doza de metal se dilueaza cu diluant iar cele noi de care eu nu am cele in cutie de plastic se dilueaza cu apa si a mai spus ca cele noi nu sant asa de bune cum sant cele vechi mai mult nu stiu despre vopsele. aici e o poza cu vopselele mele

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: _B19.jpg

#13 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 20 November 2011 - 12:31 PM

Cali, nu te supara, mai foloseste si tu semnele ortografice, ca sa intelegem ce vrei sa zici.
Cum spuneam, Revell are doua tipuri de vopsele: email, cu diluanti pe baza de derivati petrolieri (ca sa zic asa) si acrilice, cu diluanti pe baza de apa si aclooli. Deci, in ambele cazuri vorbin de diluant/dilutie, fie el apa, petrosin, alcool izopropilic, benzen sau D506! Ambele vopsele sunt la fel d vechi sau, daca vrei, noi! Si da, vopselele tip acrilc nu sunt de calitatea celor de la Tamiya, Gunze, Polyscale sau Agama. Ce ai tu acolo sunt vopsele de tip email, acestea se dilueaza cu diluantul specific furnizat de Revell (Colo Mix) sau cu D506, D509, D511, nitrosolv, petrosin.

#14 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 20 November 2011 - 12:53 PM

Z si Admin
Vazand suportul, praful depus pe capacele vopselelor, pipetele, ColorStop-ul, menghinele si clestisorii, "statia de curatare" aerograf, precum si recipientele aflate pe raftul inferior si nu in ultimul rand dupa cum arata Hustler-ul colegului Cali, am impresia ca el nu este chiar la inceputuri de "boala", stiind exact cam cu ce se mananca un kit de plastic.

Daca ma insel, mea culpa; oricum, eu ii spun lui Cali (Calin presupun) - Bine ai venit printre ceilalti suferinzi !
Daca nu sunt prea insistent, mi-ar place sa vad si alte lucrari de-ale tale, postate intr-un topic dedicat, eventual cel de prezentare membri. Ne-am cunoaste poate putin mai bine.

Spor la animanul care sade pe bancul de lucru.

Aceasta postare a fost editata de AdiP: 20 November 2011 - 12:55 PM

#15 Useril este offline   deltadagger 

• Membru senior
  • Postari: 479
  • Inregistrat: 21-November 09
  • Interests:Aviatie

Postat 20 November 2011 - 01:28 PM

Frumos Hustler-ul.Este unul din avioanele mele preferate.Spor in continuare.:good:

#16 Useril este offline   cali 

• Membru deplin

Postat 20 November 2011 - 01:40 PM

Da ,incep cu scrierea mea la scoala nu mi-a placut cartea si recunosc am baut cerneala in loc sa scriu cu ea tot ce am invatat a fost din placerea de a cunoaste noi discipline ,in legatura cu praful de pe doze ele sant cumparate o parte de vreo 3-4 ani dar nu am lucrat mult .
Si sculele sant cumparate foarte recent .,o sa pun ceva poze la sectiunea prezentare membri.
Din nou vreau sa revin la tema cu care am inceput peacemaker constructie poate e cineva care a construit modelul si poate sa-mi dea ceva indicati unde sa fiu mai atent dar si alte informati sint binevenite .

#17 Useril este offline   cali 

• Membru deplin

Postat 20 November 2011 - 03:12 PM

Astept noi pareri in legatura constructie peacemaker 1:72.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: peacemaker..jpg
  • Imagine atasata: _B3.jpg

#18 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 20 November 2011 - 06:31 PM

Incepatorii au cabine d-alea manjite cu lipici si amprente multe (daca nu toata pisica) lipite de aripa.
Tu stai bine....Foarte bine, avand in vedere ca esti si modest.

Ai vazut astea ?

http://modelingmadne...rean/kolb36.htm

http://www.cybermode...t_rm_5712.shtml

http://b36bomber.blogspot.com/

http://www.bnamodelw...oducts_id=11701 craci de fier sa ţie pleaşca

Astea erau pe prima pagina la google - prietenul modelistului.
Mai da si cu "google images".

#19 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 20 November 2011 - 06:34 PM

Sa fii atent la ce zice nenea pe Modeling Madness. "I never saw one of this (S of B'ees) done". Deci sunt putini nebuni. Poti fii mandru.

#20 Useril este offline   cali 

• Membru deplin

Postat 20 November 2011 - 06:48 PM

mersi de info ,pe net am vazut ce este e ok si totusi e foarte interesant sa aud pareri in legatura cu constuctia avionului de exemplu culoarea de baza eu ma-am gandit sai dau o culoare nuanta mai inchisa grialbastrui mat bineinteles ramane deschisa si obtiunea metalic .

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi