Forum Machete,Modelism,Hobby: Intilnirea lui Noiembrie si anunt pt Decembrie - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intilnirea lui Noiembrie si anunt pt Decembrie

#1 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 19 November 2011 - 01:23 PM

Astazi,19 noiembrie, a 3-a simbata din luna, trebuia sa aiba loc intilnirea lunii noiembrie.
Celula Balta Alba, altoita cu Gala Galaction,Dorobanti,Banu Manta si Lacul Tei, a organizat
o intilnire tovaraseasca, de lucru si buna dispozitie, la mine in birlog, aka sufrageria de 18m patrati,din Dristor 102.
In urma consultarilor,lansam propunerea, ca intilnirea traditionala,de sfirsit de an,pe 17 Decembrie, sa o facem , la libraria Facultatii de Medicina, pe Eroii Sanitari nr 8, linga Spitalul Municipal, intre orele 10-14.
Sau in orice alta locatie, doriti voi.
Se va face, tombola, brad, bufet suedez, si alte activitati...
Poze de la mica noastra intilnire de azi, diseara.

#2 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 19 November 2011 - 02:15 PM

:hi: AHA DECI SA PREGATESC PROGRAM DE DE OBICEIURI DE IARNA COLINDE, PLUGUSOR , SORCOVA; UN TREI IN UNU CA POATE IN LOC DE NUCI ,COVRIGI SE DAU MACHETE . :-D
SAU CUM INTREBA UN PERSONAJ ALCCOL ESTE,TUTUN ESTE CA AICI ESTE DE MINE . ACUM VORBIND SERIOS MI-AR PLACE SA AJUNG DESI NU STIU CUM S-O DREG CU TRANSPORTUL .

#3 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 19 November 2011 - 03:24 PM

Ceva nu inteleg, sau inteleg ca sunt cel putin trei intilniri:
- la Danusmaximus casa,
- la muzeul militar,
- la PUB RC de pe str. Matasari,
Nu vreu sa stirnesc ceva furtuni, dar nici sa derutam camarazii de suferinta....

#4 Useril este offline   mielu 

• Membru senior
  • Postari: 2250
  • Inregistrat: 30-November 04
  • Interests:Aviatie, blindate

Postat 19 November 2011 - 03:44 PM

La RC Pub nu era nimeni la ora 11.
Nu a mai fost anuntata, nu a avut loc intalnirea sau s-a facut pe bisericute (cum spunea cineva de pe aici).

Aceasta postare a fost editata de mielu: 19 November 2011 - 03:47 PM

#5 Useril este offline   PIGS 

• Nou venit
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 07-August 07

Postat 19 November 2011 - 04:01 PM

Poze de la intalnirea celulei Balta Alba cu axa Gala Galaction-Lacul Tei.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: intalnire1 11192011.jpg
  • Imagine atasata: intalnire4 11192011.jpg

#6 Useril este offline   danusmaximus 

• Membru senior
  • Postari: 3289
  • Inregistrat: 01-September 06

Postat 19 November 2011 - 05:42 PM

Nu e vorba de bisericute.Cel putin nu din partea mea.Afinitati,poate.Vazind ca nu se anunta nicio locatie,pe tot parcursul saptaminii,am incercat sa mentin aprinsa flacara acestor intilniri,chiar si in cadru restrins,atit cit permite sufrageria mea.
Suferim,ca organizare,toti cei din Bucuresti.Poate e timpul sa alegem o locatie potrivita pt a nu mai avea situatii de acest gen.

#7 Useril este offline   soricelul 

• Membru senior
  • Postari: 265
  • Inregistrat: 19-August 05

Postat 19 November 2011 - 08:31 PM

Am participat la o intalnire mai restransa decat am fi vrut oricare dintre noi, din motive straine, cel putin mie. Mai pe romaneste, nu s-a facut nimic, nicaieri, cel putin nu s-a anuntat - drept urmare, ne-am adunat, care cum ne-am sunat. Se cheama democratie, nu bisericuta. Ne-am fi alaturat cu bucurie oricarui grup, oriunde in oras, insa nu am gasit niciunul.

#8 Useril este offline   moon1 

• Membru deplin
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 19 November 2011 - 10:21 PM

Ma bucur ca intalnire s-a tinut chiar daca a fost ceva mai restransa din cauza informatiilor care n-au mai circulat cum ar fi trebuit.
A existat totusi si o intalnire si mai restransa in ultimii doi ani. A fost o intalnire la care am participat eu, Cata si Eugen (cel ce vremelnic a plecat dintre noi).
Starea sanatatii nu mi-a permis sa va tin la curent cu ce s-a mai intamplat in ultima vreme (cand am vorbit cu Dan Andronescu eram in spital).
Particip cu drag la intalnire, dar la Muzeu nu este tocmai ceea ce ar trebui si la RC PUB eu nu mai calc. Cand o sa ne vedem am sa explic cu lux de amanunte si de ce.
Iau in calcul propunerea lui Maximus pentru luna viitoare si sper sa ma pot alatura grupului.

#9 Useril este offline   KIT 

• Membru senior
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 22-October 08

Postat 20 November 2011 - 04:32 PM

Vezi postareamoon1, la 19 November 2011 - 10:21 PM, a spus:

Ma bucur ca intalnire s-a tinut chiar daca a fost ceva mai restransa din cauza informatiilor care n-au mai circulat cum ar fi trebuit.
A existat totusi si o intalnire si mai restransa in ultimii doi ani. A fost o intalnire la care am participat eu, Cata si Eugen (cel ce vremelnic a plecat dintre noi).
Starea sanatatii nu mi-a permis sa va tin la curent cu ce s-a mai intamplat in ultima vreme (cand am vorbit cu Dan Andronescu eram in spital).
Particip cu drag la intalnire, dar la Muzeu nu este tocmai ceea ce ar trebui si la RC PUB eu nu mai calc. Cand o sa ne vedem am sa explic cu lux de amanunte si de ce.
Iau in calcul propunerea lui Maximus pentru luna viitoare si sper sa ma pot alatura grupului.

nu pot sa-ti doresc decat insanatosire cat mai grabnica daca nu ti-ai revenit deja.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi