Pagina 1 din 1
Intilnirea lui Noiembrie si anunt pt Decembrie
Postat 19 November 2011 - 01:23 PM
Astazi,19 noiembrie, a 3-a simbata din luna, trebuia sa aiba loc intilnirea lunii noiembrie.
Celula Balta Alba, altoita cu Gala Galaction,Dorobanti,Banu Manta si Lacul Tei, a organizat
o intilnire tovaraseasca, de lucru si buna dispozitie, la mine in birlog, aka sufrageria de 18m patrati,din Dristor 102.
In urma consultarilor,lansam propunerea, ca intilnirea traditionala,de sfirsit de an,pe 17 Decembrie, sa o facem , la libraria Facultatii de Medicina, pe Eroii Sanitari nr 8, linga Spitalul Municipal, intre orele 10-14.
Sau in orice alta locatie, doriti voi.
Se va face, tombola, brad, bufet suedez, si alte activitati...
Poze de la mica noastra intilnire de azi, diseara.
Celula Balta Alba, altoita cu Gala Galaction,Dorobanti,Banu Manta si Lacul Tei, a organizat
o intilnire tovaraseasca, de lucru si buna dispozitie, la mine in birlog, aka sufrageria de 18m patrati,din Dristor 102.
In urma consultarilor,lansam propunerea, ca intilnirea traditionala,de sfirsit de an,pe 17 Decembrie, sa o facem , la libraria Facultatii de Medicina, pe Eroii Sanitari nr 8, linga Spitalul Municipal, intre orele 10-14.
Sau in orice alta locatie, doriti voi.
Se va face, tombola, brad, bufet suedez, si alte activitati...
Poze de la mica noastra intilnire de azi, diseara.
Postat 19 November 2011 - 02:15 PM
AHA DECI SA PREGATESC PROGRAM DE DE OBICEIURI DE IARNA COLINDE, PLUGUSOR , SORCOVA; UN TREI IN UNU CA POATE IN LOC DE NUCI ,COVRIGI SE DAU MACHETE .
SAU CUM INTREBA UN PERSONAJ ALCCOL ESTE,TUTUN ESTE CA AICI ESTE DE MINE . ACUM VORBIND SERIOS MI-AR PLACE SA AJUNG DESI NU STIU CUM S-O DREG CU TRANSPORTUL .
SAU CUM INTREBA UN PERSONAJ ALCCOL ESTE,TUTUN ESTE CA AICI ESTE DE MINE . ACUM VORBIND SERIOS MI-AR PLACE SA AJUNG DESI NU STIU CUM S-O DREG CU TRANSPORTUL .
Postat 19 November 2011 - 05:42 PM
Nu e vorba de bisericute.Cel putin nu din partea mea.Afinitati,poate.Vazind ca nu se anunta nicio locatie,pe tot parcursul saptaminii,am incercat sa mentin aprinsa flacara acestor intilniri,chiar si in cadru restrins,atit cit permite sufrageria mea.
Suferim,ca organizare,toti cei din Bucuresti.Poate e timpul sa alegem o locatie potrivita pt a nu mai avea situatii de acest gen.
Suferim,ca organizare,toti cei din Bucuresti.Poate e timpul sa alegem o locatie potrivita pt a nu mai avea situatii de acest gen.
Postat 19 November 2011 - 08:31 PM
Am participat la o intalnire mai restransa decat am fi vrut oricare dintre noi, din motive straine, cel putin mie. Mai pe romaneste, nu s-a facut nimic, nicaieri, cel putin nu s-a anuntat - drept urmare, ne-am adunat, care cum ne-am sunat. Se cheama democratie, nu bisericuta. Ne-am fi alaturat cu bucurie oricarui grup, oriunde in oras, insa nu am gasit niciunul.
Postat 19 November 2011 - 10:21 PM
Ma bucur ca intalnire s-a tinut chiar daca a fost ceva mai restransa din cauza informatiilor care n-au mai circulat cum ar fi trebuit.
A existat totusi si o intalnire si mai restransa in ultimii doi ani. A fost o intalnire la care am participat eu, Cata si Eugen (cel ce vremelnic a plecat dintre noi).
Starea sanatatii nu mi-a permis sa va tin la curent cu ce s-a mai intamplat in ultima vreme (cand am vorbit cu Dan Andronescu eram in spital).
Particip cu drag la intalnire, dar la Muzeu nu este tocmai ceea ce ar trebui si la RC PUB eu nu mai calc. Cand o sa ne vedem am sa explic cu lux de amanunte si de ce.
Iau in calcul propunerea lui Maximus pentru luna viitoare si sper sa ma pot alatura grupului.
A existat totusi si o intalnire si mai restransa in ultimii doi ani. A fost o intalnire la care am participat eu, Cata si Eugen (cel ce vremelnic a plecat dintre noi).
Starea sanatatii nu mi-a permis sa va tin la curent cu ce s-a mai intamplat in ultima vreme (cand am vorbit cu Dan Andronescu eram in spital).
Particip cu drag la intalnire, dar la Muzeu nu este tocmai ceea ce ar trebui si la RC PUB eu nu mai calc. Cand o sa ne vedem am sa explic cu lux de amanunte si de ce.
Iau in calcul propunerea lui Maximus pentru luna viitoare si sper sa ma pot alatura grupului.
Postat 20 November 2011 - 04:32 PM
moon1, la 19 November 2011 - 10:21 PM, a spus:
Ma bucur ca intalnire s-a tinut chiar daca a fost ceva mai restransa din cauza informatiilor care n-au mai circulat cum ar fi trebuit.
nu pot sa-ti doresc decat insanatosire cat mai grabnica daca nu ti-ai revenit deja.
- ← INVITAȚIE: 60 de ani de aviație militară reactivă īn Romānia
- Evenimente & expozitii
- Ziua Transmisionistilor Militari- 12-13 iulie 2008 →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1