tibi22, la 21 November 2011 - 09:47 AM, a spus:
Interesant avion cu forme usor ciudate. Argintiul folosit vad ca nu are o acoperire prea buna ceea ce este tipic pentru astfel de vopsele. Chiar si vopselele Alclad fac figura asta! Sunt locuri care nu sunt 100% acoperite de vopsea. Ce vopsea ai folosit?
Acolo e un cocktail suprapus, ca sa zic asa. Initial am inceput sa vopsesc cu Gunze silver No 8. Si pt ca am dormit pe mine cand am diluat, de fiecare data asta insemnand de 2 ori, am diluat cu Mr Aqueous hobby color, desi trebuia cu Mr color leveling thinner. Ce-i mai dureros este ca am amandoi diluantii. Si pt ca nu a fost diluantul care trebuia, vopseaua se decantat in aerograf si se infunda. Mii de draci si multe injuraturi, de parca era altcineva de vina decat subsemnatul
. Si dupa ce am infundat, spalat aerograful de 2ori, deja pusesem un strat pe avion, dar nu era acoperit bine, mai mergea un strat cel final, si ar fi iesit bine. Atunci am zis, hai sa-i dau cu Alclad, ca deja e diluat (eu fiind convins in continuare ca nu am diluantul bun pt Gunze
) Si am dat cu Alclad, Duraluminiu, ca asta aveam. Dar nu prea s-a asezat bine peste Gunze. Cred ca ar fi mers un strat de lac intre ele. Am trecut de mai multe ori peste zona aratata de tine, dar nu a vrut sa acopere deloc. Nu l-am mai stresat, mai mult ca sa nu ma stresez eu si l-am lasat asa. Am zis si eu ca e s-a tocit de la ... s-o gasi ceva care sa frece vopseaua si sa arate asa