Scale ModelWorld 2011, Telford, UK
Postat 14 November 2011 - 01:01 AM
Si cam atat din cele de concurs. Referitor la observatia facuta mai sus, referitoare la figurine... Da, destul de restransa aria. In plus, n-am avut cu ce sa fac poze decente pentru figurine (erau destule si in afara zonei de concurs), si nici loc de miscare suficient (absolut tot ce vedeti in poze era pe mese, nu ar fi fost o idee buna sa scap aparatul din mana), ata ete... Data viitoare imi iau un aparat micut pentru asa ceva
Postat 14 November 2011 - 04:43 AM
Stai linistit, nu s-a vrut o observatie, realizez ca nu puteai sa prinzi prea multe (desi ai prins oricum f. multe fotografii bune, aparatul e excelent). In rest, saru-mana pentru noile fotografii!
cartula, la 14 November 2011 - 01:01 AM, a spus:
Si cam atat din cele de concurs. Referitor la observatia facuta mai sus, referitoare la figurine... Da, destul de restransa aria. In plus, n-am avut cu ce sa fac poze decente pentru figurine (erau destule si in afara zonei de concurs), si nici loc de miscare suficient (absolut tot ce vedeti in poze era pe mese, nu ar fi fost o idee buna sa scap aparatul din mana), ata ete... Data viitoare imi iau un aparat micut pentru asa ceva
- ← Expozitie IPMS Ajax, Ontario 2011
- Evenimente & expozitii
- INVITAȚIE: 60 de ani de aviație militară reactivă īn Romānia →