Forum Machete,Modelism,Hobby: Scale ModelWorld 2011, Telford, UK - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scale ModelWorld 2011, Telford, UK

#21 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 13 November 2011 - 01:38 AM

...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_0218.jpg
  • Imagine atasata: IMG_0219.jpg
  • Imagine atasata: IMG_0220.jpg
  • Imagine atasata: IMG_0221.jpg

#22 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 13 November 2011 - 01:49 AM

Za end... Ca s-au gatat pozele...

#23 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Grup: Members
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 13 November 2011 - 02:27 AM

Multumim pentru poze,interesante multe dintre lucrari si subiecte mai mult decat variate,totusi,nu pot sa nu remarc suprafata uriasa de expunere...impresionant!

Alex

#24 Useril este offline   joccker 

• Membru senior
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 18-November 07

Postat 13 November 2011 - 07:47 AM

Multumim ca ai impartit si muritorilor experienta extrem de placuta pe care avut-o.
Din multimea lucrarilor expuse acolo personal mi-au placut extrem de mult doua diorame: cea in care se repara un avion intr-un hangar (printre primele poze postate) si cea din Vietnam "Search and distroy ".
Peste toate a fost o incantare ptr ochiul meu.

#25 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 13 November 2011 - 10:26 AM

Un adevarat festin Gabi; multumesc la randul meu pentru imaginile postate.
Intr-adevar lucrarea "Schindler's List" se detaseaza de rest; prin originalitatea reprezentarii meritand aurul.

#26 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 13 November 2011 - 01:56 PM

Foarte interesant.
Diorama cu evreii civili este intr-adevar impresionanta.Am remarcat un amanunt (poate gresesc eu) : dintre toate personajele ,doar fetita este reprezentata color ,cu paltonasul ei oranj ,restul fiind oarecum in alb/negru (asemanator ,sa zicem ,unei foto de epoca). Sa fie o intamplare ?; autorul sugereaza ca doar copila aia a scapat cu viata ?
Oricum ,o lucrare de premiat ,fara discutii.

Apropos Gabi : trecind printre toti acei producatori si standurile lor minunate , presupun ca ai "zdrobit" ceva banuti ,nu? :dribble:

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 13 November 2011 - 01:59 PM

#27 Useril este offline   Aditzu 

• Membru senior
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 12-October 08
  • Interests:Am multe

Postat 13 November 2011 - 03:07 PM

Pai nu tot asa era si in film? :blink:

Mai sus am vazut o poza cu un 8.8 pe sasiu de P4. A existat intradevar asa ceva? :huh:

#28 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 13 November 2011 - 03:20 PM

Multumesc mult.

Sunt cateva lucrari care m-au pus pe ganduri.

#29 Useril este offline   teh 

• Membru senior
  • Postari: 460
  • Inregistrat: 26-August 06

Postat 13 November 2011 - 03:29 PM

Vezi postareaLonginus, la 13 November 2011 - 01:56 PM, a spus:

.Am remarcat un amanunt (poate gresesc eu) : dintre toate personajele ,doar fetita este reprezentata color ,cu paltonasul ei oranj ,restul fiind oarecum in alb/negru (asemanator ,sa zicem ,unei foto de epoca). Sa fie o intamplare ?; autorul sugereaza ca doar copila aia a scapat cu viata ?
Apropos Gabi : trecind printre toti acei producatori si standurile lor minunate , presupun ca ai "zdrobit" ceva banuti ,nu? :dribble:

Da, Aditzu are dreptate. Fetiţa "color" apare în scenele cu lichidarea ghetoului. Imagine cu valoare de simbol.
Cartula, poate ne spui ce ai cumpărat cu bănişorii pe care i-ai zdrobit.....Aşa, să ne bucurăm şi noi alături de tine.:friends:

#30 Useril este offline   KAF2002 

• Membru senior
  • Postari: 348
  • Inregistrat: 22-September 10

Postat 13 November 2011 - 03:51 PM

Vezi postareateh, la 13 November 2011 - 03:29 PM, a spus:

Cartula, poate ne spui ce ai cumpărat cu bănişorii pe care i-ai zdrobit.....Aşa, să ne bucurăm şi noi alături de tine.:friends:

Mai bine nu , ca iar intru in banii de varza si la iarna caut prin piata daia murata.

Aceasta postare a fost editata de 68laur: 13 November 2011 - 03:52 PM

#31 Useril este offline   JangBogo 

• Membru senior
  • Postari: 2386
  • Inregistrat: 10-February 10
  • Interests:Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Postat 13 November 2011 - 04:17 PM

Excelente fotografii Cartula, o adevarata delectare pentru weekend! Multam frumos pentru gestul elegant de a imparti cu cei de-acasa bucuriile vizuale si nu numai! Greu de spus care mi-au placut mai mult, printre multe altele, pe langa diorame (cele inspirate de Lista lui Schindler si Razboiul din Vietnam mi-au placut si mie), am remarcat si un F-104 Starfighter care-mi sta in gand de ceva timp. Parca la sectorul figurine totusi m-as fi asteptat la ceva mai mult.

#32 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 13 November 2011 - 04:41 PM

Fericitule!!!!
Mare saru-mana pt multitudinea de vehicule blindate,absolut superbe!
Apropo,cat ai "decartat" pe machete?

#33 Useril este offline   1-0-9 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 4956
  • Inregistrat: 10-December 04

Postat 13 November 2011 - 05:01 PM

Mie-mi tare place Kittyhawkul sovietic :)

Multumesc pentru efortul de a face,prelucra si posta pozele. Stiu la ce ora ai facut asta :))

#34 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4821
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 13 November 2011 - 06:23 PM

Citeaza

Mai sus am vazut o poza cu un 8.8 pe sasiu de P4. A existat intradevar asa ceva?

A existat o astfel de conversie . E fotografiat intr-o gramada de epave prin Cehia ( parca ) si cred ca initial deservea un aerodrom . Daca imi amintesc bine , din cauza unghiului de fotografiere nu se poate observa cum a fost montat tunul pe sasiu . Tancul e un pz 4 model destul de timpuriu , parca un f sau g ( posibil un fost vehicol de scoala ).
Daca vrei iti caut niste poze si ti le pun la unul dintre cele 2 topice ce au ca subiect imaginile WW2 .

Si eu Multumesc mult de foto-suri , Cartula . Mie imi plac mult aranjamentele standului cu avionase japoneze.

Aceasta postare a fost editata de dany: 13 November 2011 - 06:24 PM

#35 Useril este offline   Aditzu 

• Membru senior

Postat 13 November 2011 - 07:02 PM

Hmm :unsure: Daca ai face asta, as fi cel mai fericit :thumbsup:

#36 Useril este offline   gigi_duru 

• Membru senior
  • Postari: 106
  • Inregistrat: 02-December 05

Postat 13 November 2011 - 08:19 PM

Vezi postareaAditzu, la 13 November 2011 - 07:02 PM, a spus:

Hmm :unsure: Daca ai face asta, as fi cel mai fericit :thumbsup:

Poate ajuta si asta:Imagine atasata: Pz IV Ausführung J mit Flak 37 88mm.jpg[attachment=73557Imagine atasata: l_CHC6667_MFU1.jpg

#37 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4821
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 13 November 2011 - 08:39 PM

Le-am pus aici : http://www.cartula.r...560#entry138309

#38 Useril este offline   Aditzu 

• Membru senior

Postat 13 November 2011 - 08:52 PM

Mersi gigi_duru ^_^ Prima poza e un scratch, nu?

#39 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 13 November 2011 - 10:42 PM

Multumim pentru poze, Gabi.Imagine postata
Superbe ! Dioramele sunt bestiale Imagine postata!

#40 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 14 November 2011 - 12:34 AM

Ma bucur ca v-au placut pozele... Sunt doar o MICA parte din toate machetele prezente, pur si simplu nu am avut timp sa vad cu atentie tot ce era expus... Am remarcat in lucrarile expuse de diversele cluburi lucrari nemaipomenite, dar si multe lucrari 'normale'. Lumea construieste, si o face din placere, se vede lucrul asta. Nu toate erau 'de concurs' in lucrarile cluburilor, ba chiar m-as hazarda sa spun ca doar o mica parte erau in categoria de varf. Insa e fascinant sa vezi cum toti membrii au pus umarul la o tema comuna, si au fost destule teme interesante (aviatie japoneza, hidroavioane, evolutia aviatiei pana in ww2, elicoptere, vehicole de aeroport, una din teme foarte draguta si neobisnuita era de a reproduce box-arturile unor kituri Airfix, etc...)

Despre diorama de care spuneam, mi-a placut faptul ca te face sa-ti pui intrebari, si nu serveste povestea pe tava. E acel "ceva" in plus fata de o lucrare obisnuita, pe langa realizarea tehnica nemaipomenita.

Cat despre ce am cumparat... Imi vine si mie sa plang cand vad cum plange cu sughituri cardul.... M-am dus cu gandul sa stau potolit, imi propusesem sa fac economii... Sigur :-) Am stat totusi relativ cuminte, insa e un loc unde poti sa spargi lejer toti banii pe care ii ai, si pe aia pe care poti sa-i imprumuti Imagine postataAcum ma gandeam ca ar fi fost o afacere buna sa vina o banca sa dea credite pe loc, faceau ceva afaceri. Erau multi care "aveau nevoie" de ce era in fata ochilor :-) Ce e demn de interes, si n-am ratat, a fost cartea lui Radu despre IAR-80... Excelenta, si au fost destui care au cumparat-o acolo, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Am gasit un pret bun pentru un F-5F VF111 de la AFV Club, mi-am luat un Tunan de la AZ Models (deh, cat am lalait-o a aparut in plastic), un F-100D la un pret foarte bun (toate la 1/48). Si in rest nimicuri (pe care daca stau sa le adun au fost cheltuiala majora)... Oricum o buna parte din buget am dat-o pe transport, eu stand in Londra (asta e un sfat de baza, daca ajungeti stati acolo pe perioada show-ului, e mai ieftin). Mai exact, mersul cu trenul Londra-Telford dus-intors, doua zile, a fost 100GBP. Asta ca sa nu va plangeti ca la noi sunt trenurile scumpe Imagine postata

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi