Scale ModelWorld 2011, Telford, UK
Postat 13 November 2011 - 07:47 AM
Din multimea lucrarilor expuse acolo personal mi-au placut extrem de mult doua diorame: cea in care se repara un avion intr-un hangar (printre primele poze postate) si cea din Vietnam "Search and distroy ".
Peste toate a fost o incantare ptr ochiul meu.
Postat 13 November 2011 - 01:56 PM
Diorama cu evreii civili este intr-adevar impresionanta.Am remarcat un amanunt (poate gresesc eu) : dintre toate personajele ,doar fetita este reprezentata color ,cu paltonasul ei oranj ,restul fiind oarecum in alb/negru (asemanator ,sa zicem ,unei foto de epoca). Sa fie o intamplare ?; autorul sugereaza ca doar copila aia a scapat cu viata ?
Oricum ,o lucrare de premiat ,fara discutii.
Apropos Gabi : trecind printre toti acei producatori si standurile lor minunate , presupun ca ai "zdrobit" ceva banuti ,nu?
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 13 November 2011 - 01:59 PM
Postat 13 November 2011 - 03:29 PM
Longinus, la 13 November 2011 - 01:56 PM, a spus:
Apropos Gabi : trecind printre toti acei producatori si standurile lor minunate , presupun ca ai "zdrobit" ceva banuti ,nu?
Da, Aditzu are dreptate. Fetiţa "color" apare în scenele cu lichidarea ghetoului. Imagine cu valoare de simbol.
Cartula, poate ne spui ce ai cumpărat cu bănişorii pe care i-ai zdrobit.....Aşa, să ne bucurăm şi noi alături de tine.
Postat 13 November 2011 - 03:51 PM
teh, la 13 November 2011 - 03:29 PM, a spus:
Mai bine nu , ca iar intru in banii de varza si la iarna caut prin piata daia murata.
Aceasta postare a fost editata de 68laur: 13 November 2011 - 03:52 PM
Postat 13 November 2011 - 04:17 PM
Postat 13 November 2011 - 06:23 PM
Citeaza
A existat o astfel de conversie . E fotografiat intr-o gramada de epave prin Cehia ( parca ) si cred ca initial deservea un aerodrom . Daca imi amintesc bine , din cauza unghiului de fotografiere nu se poate observa cum a fost montat tunul pe sasiu . Tancul e un pz 4 model destul de timpuriu , parca un f sau g ( posibil un fost vehicol de scoala ).
Daca vrei iti caut niste poze si ti le pun la unul dintre cele 2 topice ce au ca subiect imaginile WW2 .
Si eu Multumesc mult de foto-suri , Cartula . Mie imi plac mult aranjamentele standului cu avionase japoneze.
Aceasta postare a fost editata de dany: 13 November 2011 - 06:24 PM
Postat 14 November 2011 - 12:34 AM
Despre diorama de care spuneam, mi-a placut faptul ca te face sa-ti pui intrebari, si nu serveste povestea pe tava. E acel "ceva" in plus fata de o lucrare obisnuita, pe langa realizarea tehnica nemaipomenita.
Cat despre ce am cumparat... Imi vine si mie sa plang cand vad cum plange cu sughituri cardul.... M-am dus cu gandul sa stau potolit, imi propusesem sa fac economii... Sigur Am stat totusi relativ cuminte, insa e un loc unde poti sa spargi lejer toti banii pe care ii ai, si pe aia pe care poti sa-i imprumuti Acum ma gandeam ca ar fi fost o afacere buna sa vina o banca sa dea credite pe loc, faceau ceva afaceri. Erau multi care "aveau nevoie" de ce era in fata ochilor Ce e demn de interes, si n-am ratat, a fost cartea lui Radu despre IAR-80... Excelenta, si au fost destui care au cumparat-o acolo, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Am gasit un pret bun pentru un F-5F VF111 de la AFV Club, mi-am luat un Tunan de la AZ Models (deh, cat am lalait-o a aparut in plastic), un F-100D la un pret foarte bun (toate la 1/48). Si in rest nimicuri (pe care daca stau sa le adun au fost cheltuiala majora)... Oricum o buna parte din buget am dat-o pe transport, eu stand in Londra (asta e un sfat de baza, daca ajungeti stati acolo pe perioada show-ului, e mai ieftin). Mai exact, mersul cu trenul Londra-Telford dus-intors, doua zile, a fost 100GBP. Asta ca sa nu va plangeti ca la noi sunt trenurile scumpe
- ← Expozitie IPMS Ajax, Ontario 2011
- Evenimente & expozitii
- INVITAȚIE: 60 de ani de aviație militară reactivă în România →