JangBogo, la 12 November 2011 - 06:43 PM, a spus:
Felicitari Alberto! Cred ca cel mai mult imi plac fetele figurinelor, excelent lucrate. Poti oferi cateva detalii?
Este putin lung de scris....am folosit un set Lifecolor (CS1) pentru piele....chiar nu cum scrie acolo pe spate pentru ca sun 6 nuante....de aceste am facut alte 6 pentru ca nu ma plac mult diferente mari.... si secretu este diluitia de vopsea....trebuie sa fie cum lapte...si rabdare pentru ca colore vine de straturi sovrapusi.....si incercare....daca nu vine bine acum....vine bine altadata.....si impreuna cu alti menbrilor de Cartula te putem ajuta daca pui niste intrebare .....
Eu sunt la dispositia....
Alberto
busila, la 12 November 2011 - 04:20 PM, a spus:
Foarte bine vopsite figurinele.Dar, eu sunt curios cum vor fi bazele.....
Sti ca am in program wip...am promis....dar ma lipseste timp....te rog scusa-ma...
Alberto
LAV-Z, la 12 November 2011 - 04:18 PM, a spus:
Foarte frumos si curat lucrat. Felicitari Alberto!!! Felicitari si pentru medalia de argint castigata nu de mult!!! La mai multe si cat mai dese
Revenind la cele doua figurine, intradevar foarte curat lucrat. Poate prea curat... sunt doar tanchisti nu farmacisti. Dar, sunt convins ca mai urmeaza sa-i "integrezi" intr-un eventual peisaj (tu sau prietenul tau) si atunci uniformele lor vor purta semnatura frontului.
Felicitari inca o data. Imi plac foarte mult.
Sigur....prieten meu esta la 1500 de km....(la Catania) si eu am facut figurinele nou....cand el a terminat diorama si pune la loc figurinele trebuie pus pigmentele ....andresa de wip sau este urmatore:
http://freeforumzone...spx?idd=9921281
este un forum italian cu lucrari forte interesant....
Alberto