Inarmata
Din ale lui Dan Garleanu pe masa de lucru
Postat 18 February 2007 - 01:28 AM
Dan Girleanu este unul din ultimii profesori de navo-aeromodele care a mai functionat in patria noastra draga.A preluat cercul de aero-navo de la casa pionierilor din Mangalia in 1984 si la sustinut cu trup si suflet pana in 1993.Ar fi sustinut omu mai mult timp dar se intrevedeau deja norii negri pentru astfel de cercuri,asa ca omu sia urmat atunci o alta pasiune a lui ,si anume haina militara.Si bine a facut , pentru ca dupa o scurta revenire in cadrul cercului ,cu juma de norma in perioada 1998- 2000,distinsa doamna directoare sa gindit ca un oras la mal de mare nu are nevoie de cerc de navomodele.Asta dupa ce cercul cistigase la campionatul national de navomodele,cu doua modele ale lui Dan ,locul doi pe tara.AM UITAT SA VA ZIC CA INTRE TIMP RASARISE-RA MUNTI SI DEALURI IAR MAREA INCEPEA SA SE RETRAGA.Probabil urma sa il inlocuiasca cu un cerc in care copii sa invete coboratul din deal in vale.Dar cum spuneam si prin alt topic cine era pasionat cu adevarat a continuat sa faca modelism si pe un colt de masa la subsolul blocului.Ce construieste sper sa va placa si voua,eu ce sa zic .El este omul care mi-a pus traforajul in mina in 1987,dar ma opresc aici ca ma apuca nostalgia.