Din ale lui Dan Garleanu pe masa de lucru
Postat 18 March 2006 - 11:44 AM
foarte frumos!!!!! Toate laudele sunt meritate pentru domnul Garleanu!!!!!
cred ca este prima data sau ma insel cand vad asa ceva postat pe forum, ma refer la detalii din timpul constructiei.
Prin aceasta lucrare reiese rabdarea, daruinta si totodata indemanarea cu care a fost construita aceasta goleta.
ps: ce bine ar fi daca ar mai fi postate mai multe astfel de materiale cu imagini din timpul constructiei.....
cred ca este prima data sau ma insel cand vad asa ceva postat pe forum, ma refer la detalii din timpul constructiei.
Prin aceasta lucrare reiese rabdarea, daruinta si totodata indemanarea cu care a fost construita aceasta goleta.
ps: ce bine ar fi daca ar mai fi postate mai multe astfel de materiale cu imagini din timpul constructiei.....
Postat 23 March 2006 - 09:23 PM
Da, scuze de confuzie, nava senumeste GULDENER LOWE si e din OLANDA 1597 , aparuta in nr.16 ( 3-1987 ) in revista Modelism. Cat despre lemnul de cires folosit mie mi s-a parut cam inchis la culoare , in foto dadea mult mai bine a nuc, am facut modele din lemn de cires, de aceea spun asta.
Cat despre realizare bravo lui, CORABIER 100% asa cum imi place mie. Sper ca intr-o zi sa il cunosc.
Sorin
Cat despre realizare bravo lui, CORABIER 100% asa cum imi place mie. Sper ca intr-o zi sa il cunosc.
Sorin
Postat 24 March 2006 - 07:52 PM
alexie, la Mar 23 2006, 10:59 PM, a spus:
nasa, la Mar 23 2006, 09:23 PM, a spus:
mie mi s-a parut cam inchis la culoare , in foto dadea mult mai bine a nuc
Nu esti singurul care afirma ca fac foto "ca nuca-n perete"
Alexie tata, nu te supara !
La poze lumina e totul ! Nu trebuie sa te feresti de ea.
Nu cauta intunericul ! Nu la poze ! 8-)
Va apare in curand un articol scris de Dragos. Sa-l citesti ca-i beton. Am invatat cateva chestii esentiale din el.
Si sa stii, pe bune, ca ai progresat :idea: