Din ale lui Dan Garleanu pe masa de lucru
Postat 20 February 2006 - 02:30 PM
crios, la Feb 20 2006, 09:02 AM, a spus:
Bafta!
Ai starnit MULT mai MULT decat interesul !!
Dar spune-ne si cine e Dan Garleanu ?
Eu de ex. nu stiu si poate si alti membrii ai forumului, ar dori sa afle ?!
Postat 20 February 2006 - 06:40 PM
Blue-Max, la Feb 20 2006, 02:30 PM, a spus:
Eu de ex. nu stiu si poate si alti membrii ai forumului, ar dori sa afle ?!
Eu nu-l cunosc personal.
Stiu despre el ca este din Mangalia, loc unde s-a propasit si fratele Alexie care il cunoaste.
Activeaza in cadrul Cercului Militar Mangalia si nu are net.
Eu intru in posesia pozelor prin intermediul lui Alexie care a vizitat si cercul cu pricina.
Am mai pus poze despre in Walkarounds.
Cercul Militar Mangalia
Mie personal mi-a placut felul cum lucreaza.
Bafta!
Postat 20 February 2006 - 10:24 PM
Leat cu Adi, fratele meu cel mare.
Pe timpu lui Ceasca era instructor la cercul de aero-navomodele din Mangalia, eu n-am avut tangente cu el (aveam alte preocupari ) acum am casunat pe bietul om (sa recuperez timpul pierdut). Avea casa plina cu machete din plastic (si acum are in tipla niste jucarii din 1980 ); talentat la desen, a desenat zeci de avioane , tancuri etc. sa scape de noi (fratii mai mici). Nu activeaza la Cercul Militar, tot ce vedeti in foto sunt la el (la subsol), a participat la diferite competitii de gen, cititorii "vechiului Modelism" cred ca-l cunosc macar dupa nume.
Apropo de Modelism, are toata colectia pana in 2001-2002 si apoi.... n-a mai cumparat
Aceasta postare a fost editata de alexie: 20 February 2006 - 10:26 PM
Postat 21 February 2006 - 01:02 AM
Asa era inainte vreme. Iti luai niste bucatele de lemn si faceai de la cap la coada o corabie sau o usa de congelator Fram si-ti faceai un Mustang. Asta inseamna de fapt pasiune...Cand nimic nu te opreste sa ajungi la un rezultat ca cel de mai sus, cand nu te astepti sa vezi rezultatul peste trei zile, si nu astepti ca premiu decat cateva laude de la cei care inteleg si eventual un CD cu colectia Modelism completa. (propun ca la viitoarea intalnire sa punem mana de la mana si sa luam de la Craciunoiu unul pt. domnul Garleanu.
Si cand te gandesti ca noi strambam din nas daca kit-ul nu e Tamiya si n-are aftermarket pieces....
Postat 23 February 2006 - 10:32 PM
Imi place cum a realizat bordajul ceee ce imi spune ca nu e la primul model, experienta asta se castiga dupa doua trei modele, dar ce ma surprinde este acuratetea galionului din pupa, e prea perfect, atara ca de fabrica. Daca l-a facut personal bravo lui, sincere felicitari !!!, cat despre scriperi, am vazut ceva similar in comert, (in afara tarii sunt magazine specializate numai pe corabii - gasesti acolo tot ce vrei) altfel va spun ca sunt momente in care si eu fac trei scripeti pana sa imi iasa unu cum imi place. Multa munca si realizare pe masura.
Stima,
Sorin
Postat 24 February 2006 - 09:39 PM
Cand mai ajung cer mai multe informatii (am sa notez ca informatii am mai primit dar uit repede). Totul este facut manual, are busteni pe care-i prelucreaza pana la stadiul de betigase. Piesa din prima poza (parca :-? ), "cuibul" de pe catarg v-a fi refacut deoarece este confectionat din placaj aviatic si "nu da bine" :-?
Aceasta postare a fost editata de alexie: 24 February 2006 - 09:45 PM