Constructia mi-a luat vreo 2 ore,in mare parte PE-urile,lipite cu nitro:
DoctorBeetle,de aici incolo e pentru tine:
Am inceput cu trenul de rulare,c-un wash cu red brown acrilic Tamiya,diluat cu nitrodiluat:
Logica e ca obtii prima zona de umbrire,textura si disparitia[nitro ataca plasticul]eventualelor ramasite ramase din curatarea bavurilor.
Am trecut la vopsire cu Olive drab acrilic Agama,galetii vopsiti separati,in mod dry-brush:
Logica vopsirii galetilor inainte de montaj ar fi ca :in primul rand, e mai facil,in al doilea rand ai acces la toata suprafata galetului...daca montezi galetii inainte,nu mai poti intra cu pensula nici daca-i ...
Am aplicat pigmentii+ creta pastel.Prima mana,un wash cu pigment diluat cu izopropilic,urmat apoi de "tufuire" cu pensula cu creta pastel,pt textura:
Un wash cu negru acrilic diluat ModelMaster,lacul din acrilicele MMaster,iti fixeaza perfect pigmentii si [sau] cretele pastel,urmat de-un dry-brush cu iron MMaster:
Am montat galetii si senilele,dupa ce,in prealabil,au urmat acelasi "tratament" cu pigmenti si pasteluri:
...+ dry brush pe "dintii" senilei:
Am montat coca superioara pe trenul de rulare,si i-am dat prima mana de OD agama acrilic[foarte inchis]:
Pt modularea culorii si obtinerea efectelor de lumini si umbre,i-am dat un dry-brush cu un mix de OD+ panzer dunkelgelb[dark yelow],in proportie de 3 la 1:
Cam atat deocamdata...
Aceasta postare a fost editata de dani: 08 November 2011 - 04:33 PM