TIE FIGHTER 1/48
Postat 03 November 2011 - 07:39 PM
Postat 04 November 2011 - 11:47 AM
Postat 04 November 2011 - 12:20 PM
- orificiul de evacuare al jetului propulsiei...
- tevile tunurilor - oricat de mult ai "freca" tunul, tot ramane ceva arsura...
- extremitatile aripilor - cand intra in atmosfera planetelor , scutul termic lasa ceva urme...
Asta este parerea mea. Daca tie iti place, este tot ceea ce conteaza.( ca o paranteza, la diorama la care lucrez am facut si refacut apa de 4 ori si parca tot nu imi convine cum a iesit... )
In rest, asa cum spune un coleg de pe forum, felicitari in fata frontului !
Postat 04 November 2011 - 01:17 PM
Aceasta postare a fost editata de krik: 04 November 2011 - 01:17 PM
Postat 04 November 2011 - 05:04 PM
Aceasta postare a fost editata de orogos: 04 November 2011 - 05:05 PM
Postat 05 November 2011 - 11:28 AM
Postat 05 November 2011 - 01:26 PM
Acum revenind la lucare, mie imi place foarte mult, felicitari.
Postat 06 November 2011 - 11:33 PM
Ai cumva o imagine mai clara cu pilotul ?
( Erau favoritii mei , dupa Boba Fett <inca nu vazusem partea III , in care Lucas s-a hotarat sa-o ia pe "enterteitment " >; ... daca n-am tocit zeci de creioane incercand sa-i desenez pe banca , pe cand eram la liceu... )
Citeaza
Da , pacat ca baietii astia nu prea aveau obiceiul sa dezerteze , parca si vad niste Tie-uri obosite in culorile rebelilor ( rosu, albastru sau galben cu alb ) si piloti in costume verzi sau galbene sau oranj , cu vopseaua ciobita pe partile metalice ...( )
Aceasta postare a fost editata de dany: 06 November 2011 - 11:40 PM
Postat 07 November 2011 - 12:57 AM
dany, la 06 November 2011 - 11:33 PM, a spus:
Cine zice ca nu poate fi asa?Ce,n-ai auzit de what if SF? Orice este posibil...absolut orice
Krik,fascinanta masinarie si bine lucrat,insa,accentuez si eu ideea ca evidentierea detaliilor era necesara,tu poti s-o lasi asa,nu-i nicio problema.
Alex
Aceasta postare a fost editata de axor: 07 November 2011 - 01:10 AM
Postat 07 November 2011 - 12:12 PM
Si ca fapt divers sa stii unii chiar mai dezertau. Cel mai celebru dezertor al trilogiei (vechi) fiind Biggs Darklighter. Acesta fiind prieten in copilarie cu Luke se inscrie in ,,Academie" in slujba imperiului apoi dezerteaza impreuna cu alti piloti imperiali pt. a se alatura aliantei rebele. In cadrul aliantei rebelilor face parte din celebra ,,Red Squadron" cu indicativul ,,Red 3". Moare in batalia de pe Yavin in tentativa rebelilor de a distruge prima stea a mortii ucis chiar de Vader. Daca te intereseaza si ai nervi sa citesti tot aici - http://starwars.wiki...ggs_Darklighter
Aceasta postare a fost editata de krik: 07 November 2011 - 12:38 PM
Postat 01 January 2012 - 11:18 AM
Ca sa-i combat putin pe colegi (dar nu cu rautate):
- ,,orificiul de evacuare al jetului propulsiei...'' - pai nu stim ce fel de motor avea naveta. In mod sigur nu era un motor racheta d-asta, pamantean, de-al nostru.
- ,, tevile tunurilor'' - parca erau arme cu particule, laser, ceva de genul asta. Ati vazut un laser care sa-si murdareasca generatorul?
- ,,extremitatile aripilor - cand intra in atmosfera planetelor , scutul termic lasa ceva urme...'' - poate ma insel, dar nu tin minte sa fi vazut un TIE coborand in atmosfera unei planete. Erau cu raza relativ mica de actiune si erau lansate de pe distrugatoarele imperiale, Steaua Mortii, etc. pentru a le proteja. Si inca un lucru: scuturile care protejau de focul inamic, in mod sigur protejau si de efectele unei eventuale intrari in atmosfera.
Pana una-alta ,,La multi ani!''