wurger, la 11 November 2011 - 11:47 PM, a spus:
Maestre Busila, eu n-am nimic cu procedura, ba chiar pot sa fac etichetele de acasa si sa vin cu ele in dinti.
Stiu ca aveti multe de facut si sunteti putini si noi venim la de-a gata, de aceea vreau sa intelegeti ca nu am pretentii sau mai precis, ceea ce spuneam nu are caracter de pretentie.
Cu asta - "Adica ASA CUM AI COMPLETAT-O tu( si cum am dat-o si eu ca model)." - nu stiu ce sa fac.
Spuneam ca etichetele in formatul asta si in cel in care au fost pana acum, nu ofera nici o informatie despre exponat. Ok, poate anul viitor, Si poate anul viitor, n-o sa mai spuna vreu reporte cine stie ce bazaconie in presa, cio sa-si ia notite de pe etichete.
O sa completez etichetele si le trimit maine.
Pentru alte nelamuriri, o sa va sun cu incredere.
Am vorbit si cu Ovidiu ,chhiar am dezbatut problema.Si o sa o mai discutam cu totii la socializarea de seara ( cu un vin ,o bere...)
1. Scara-este trecuta pentru ca exponatele vor fi aranjate pe scari(ca si anul trecut),unii dintre noi necunoscand proprietarul si modelul o sa fie cu n'shpe mii de liste in mana si o sa-l innebuneasca pe Ovidiu(care poate are alta treaba atunci) cu intrebarile....si in loc sa aranjam rafturile rapid, o sa le invalmasim o zi intreaga pana-i dam de capat..Anu' trecut a picat magareata pe mine (Ovidiu fiind ocupat) si era sa ma arunc de la etaj,daca nu venea Ovidiu dupa vreo 4 ore(timp in care ne-am izbit unii de altii).Si ne-a descurcat in 30 minute.
2.Revenind la ideea cu oarece detalii trecute pe etichete:
- Informatiile trecute pe eticheta ( anul , frontul , batalia , echipajul , victorii ....etc.)
- Ar trebui marit un pic formatul.
- Ar trebui facute in forma de V inversat ca sa poata citi omul cum trebuie.
- La scara 1/144 eticheta e mai mare ca modelul.
- La scara 1/72 e jumatate modelul si apar problemae de pozitionare ( sa se vada modelui/modelele) si in acelasi timp si etichetele.Apar probleme de spatiu.
- La scari mai mici(48,35,...) nu-s probleme (decat spatiul din vitrine)
- Standardizam modelul la toti participantii ,sau lasam la alegere ?
Nu am avut gram de ironie sau incercare de a evita ideea ( foarte atractiva, de altfel) , insa trebuie chibzuita bine , cu mai multe minti .Acu, traba asta a venit cam prea din scurt...
Iar etichetele sunt ( si modelul tau si al meu ) exact ca si cele de anul trecut sau acum 2 ani...
Aceasta postare a fost editata de busila: 12 November 2011 - 06:18 PM