Forum Machete,Modelism,Hobby: Concurs AMA - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concurs AMA

#1 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 03 November 2011 - 04:21 PM

INVITATIE
ASOCIATIA MODELISM ALBA din Alba Iulia in colaborare cu MUZEUL NATIONAL AL UNIRII din Alba Iulia , vă invită să participati la concursul international de modelism static “CUPA CETATII – ALBA IULIA 2011”, organizat în perioada 26-27 noiembrie 2011.
Inscrierile se pot face pe adresa de e-mail: ama_modelism@yahoo.com utilizand formularul atasat pana in data de 21 noiembrie 2011 sau direct in data de 26 noiembrie in intervalul 8.00-12.00. Fiecare concurent poate sa inscrie maxim 3 modele pe o categorie.
Taxe de inscriere: - copii / adolescenti – gratuit
- adulti - 10 ron / persoana,.
Taxa contestatie: - 50 ron
Toate fondurile colectate vor fi utilizate pentru buna desfasurare a evenimentului .

In arhivele RAR veti gasi documentatia si explicatiile necesare participarii la concurs .
Cazarea este la hotel Parc ( 3 stele) 200 ron camera dubla-mic dejun(bufet suedez) inclus.
Daca vom gasi si alte variante mai ieftine si convenabile va vom anunta in timp util.

Fisiere atasate

#2 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 05 November 2011 - 07:44 PM

Hmm .... credeam ca lumea e interesata......

#3 Useril este offline   niki 

• Membru senior
  • Postari: 1169
  • Inregistrat: 23-January 05

Postat 05 November 2011 - 09:26 PM

Sunt sigur ca va iesi ceva frumos!

Ok, eu nu ma pot considera un modelist (machetist) tocmai prolific, insa ma gandesc ca poate la anul -in masura in care se repeta- voi sti cu mult mai timp inainte si imi voi putea eventual planifica o deplasare in afara localitatii de domiciliu.

Chiar asa, de ce anuntul "din scurt"? Sau poate nu e tocmai din scurt... nu imi dau seama. Pe de alta parte eu sunt caz special: lucrez in ture, deci si sambata si duminica cateodata.

Aceasta postare a fost editata de niki: 05 November 2011 - 09:29 PM

#4 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 05 November 2011 - 09:55 PM

Vezi postareaniki, la 05 November 2011 - 09:26 PM, a spus:

Ok, eu nu ma pot considera un modelist (machetist) tocmai prolific, insa ma gandesc ca poate la anul -in masura in care se repeta- voi sti cu mult mai timp inainte si imi voi putea eventual planifica o deplasare in afara localitatii de domiciliu.
Chiar asa, de ce anuntul "din scurt"? Sau poate nu e tocmai din scurt... nu imi dau seama. Pe de alta parte eu sunt caz special: lucrez in ture, deci si sambata si duminica cateodata.

Si eu sunt incepator(7 avionase).La concurs nu ma inscriu(motive evidente...) dar o sa expun la Salon...
Chiar asa,de ce nu expui ceva la Salon ?......
Concursul a fost cam din scurt( mai nasol de incepatori , cei avansati au ce sa expuna deja) , dar a trebuit sa colaboram cu Muzeul ( pentru spatiu suplimentar si sponsorizare).Iar Muzeul nu stie ceva precis decat cu 1-2 luni inainte de 1 Decembrie.
De aceea studiem posibilitatea(functie de rezultatele Concursului AMA) sa mutam data in vara.
Depind toate de multi factori.
Si , ca si pana acum , toate depind de participarea voastra ....

Aceasta postare a fost editata de busila: 05 November 2011 - 09:55 PM

#5 Useril este offline   niki 

• Membru senior

Postat 05 November 2011 - 10:53 PM

Vezi postareabusila, la 05 November 2011 - 09:55 PM, a spus:

Chiar asa,de ce nu expui ceva la Salon ?......

O intrebare cat se poate de pertinenta* :good:
Ai sa razi, dar spicuind din anunt si atasamente eram ferm convins ca este vorba strict de concurs, fara expozitie adiacenta.

Cum se practica pe la alte case? Exista si categoria "What-If"? Este ea inclusa aici la "Fantasy" sau "What-If"-ul nu prea poate fi jurizat cum trebuie dat fiind faptul ca nu poti dovedi... acuratetea reproducerii? :-)

* ...constient fiind si eu ca succesul si perpetuarea evenimentului depinde si de amploarea participarii. E insa cam greu sa ma despart de casa si job pentru cel putin doua zile in conditiile in care am aflat de eveniment abia acum. Asta nu se vrea o critica. Sunt sigur ca pana data viitoare (cand sunt infinit mai multe sanse sa ajung) se vor gasi si acum suficienti colegi care sa dea curs invitatiei. Asteptam poze! :-)

Aceasta postare a fost editata de niki: 05 November 2011 - 10:53 PM

#6 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 05 November 2011 - 10:59 PM

O sa vorbesc si cu Ovidiu(HIND-el e mintea luminata).Dar mai concret cam despre ce fel de what-if ar fi vorba ?
Cum am mai spus se mai poate creea o subcategorie .....

Aceasta postare a fost editata de busila: 05 November 2011 - 11:00 PM

#7 Useril este offline   niki 

• Membru senior

Postat 05 November 2011 - 11:32 PM

In principiu orice: de la o inmatriculare fictiva pana la conversii si inventii.

http://www.whatifmodelers.com/

Toate cele bune si succes!

#8 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 06 November 2011 - 12:16 AM

Vezi postareaniki, la 05 November 2011 - 11:32 PM, a spus:

In principiu orice: de la o inmatriculare fictiva pana la conversii si inventii.

Hey Niki,nu m-asi fi asteptat sa fi pasionat de whif,dar daca nu ma insel,parca ai postat un profil de Soim acum ceva timp in forumul cu pricina.
Mi-ar placea sa vad ce ti-a iesit din maini.
Scuze de off-topic

Alex

#9 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 06 November 2011 - 10:43 AM

Cum spunea si busila, nu cred ca este o problema sa participi cu un what-if. Eu, de exemplu, l-asi inscrie la SF. Crezi ca ar fi o problema?

#10 Useril este offline   axor 

• Needs A Life Outside What-If
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:What If - Sci Fi - Aero

Postat 06 November 2011 - 11:59 AM

Vezi postareaHIND, la 06 November 2011 - 10:43 AM, a spus:

Cum spunea si busila, nu cred ca este o problema sa participi cu un what-if. Eu, de exemplu, l-asi inscrie la SF. Crezi ca ar fi o problema?

Salut Ovidiu,in primul rand bafta cu prima edite a concursului.
Acum,avand in vedere ca what if-ul nu este prea popular printre machetistii autohtoni si nu cred ca vor fi mai mult de 2-3,poti linistit sa incluzi whif-urile la SF desi,de la un punct,exista diferente majore intre cele doua categorii.
De exemplu,poate-ti amintesti de Cobra lui Gruby cu inmatriculare romaneasca,acela era whif,eee daca tai coada Cobrei,pui 2 propulsoare,acoperi din cupola,ii tragi niste aripi cu tunuri babane si-l dotezi cu tren escamotabil deja este SF.Tot asa cum eu fac diferenta intre scratch si kitbash.

Alex

#11 Useril este offline   HIND 

• Membru senior

Postat 06 November 2011 - 01:45 PM

Corect ceea ce zici. Hai sa vedem ce iese anul acesta, pe urma clar vom avea o experienta si vom putea trata lucrurile altfel.

#12 Useril este offline   HIND 

• Membru senior

Postat 06 November 2011 - 02:17 PM

In continuare vreau sa va fac invitatia sa va inscrieti in jurii, deoarece trebuie minim 3 membrii pe categorie si oricum am intoarce-o ne trebuie minim 4 jurii(aviatie, vehicule, navo si figurine).Cu siguranta vom incerca sa cooptam si straini in aceste jurii dar tot avem nevoie de voi, colegi de breasla. Singura conditie este sa nu participati la categoria la care va inscrieti.

P.S. Taxa de contestatii nu a fost pusa sa descurajeze ci doar sa ne permita sa "dam o ciorba" membrilor juriului care va trebui sa verifice si sa solutioneze problema in timp ce ceilalti vor "dezbate" alte "probleme".

#13 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 07 November 2011 - 03:24 PM

Vesti mai bune privind cazarea. Varianta aceasta e cea mai buna ( ca pret si locatie) pana acum si ea va ramane definitiva.
La hotel Cetate ( cei care au fost cazati acolo anul trecut stiu despre ce-i vorba ) , 2 stele , camera dubla 138 ron (mic dejun inclus).Se poate servi si masa , dupa dorinta fiecaruia , la un pret modic .
Va rugam sa confirmati cat mai repede numarul de persoane si cate zile doriti cazarea.

Aceasta postare a fost editata de busila: 07 November 2011 - 03:25 PM

#14 Useril este offline   HIND 

• Membru senior

Postat 08 November 2011 - 09:28 AM

Atentie, hotelul are doar 2 stele deoarece nu este renovat complet(adica toate etajele). La final va avea 3 stele dar pana atunci...asta este.
In functie de cati se vor inscrie la cazare si pe cate nopti, este posibil sa mai putem negocia pretul cu cei de la hotel. Pentru asta avem nevoie de confirmari in regim de urgenta.

#15 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 11 November 2011 - 11:55 PM

Ovidiu, pentru ca am aflat ca vin sigur la Alba, poti sa contezi pe mine la jurizare la Aviatie si Figurini.
La tancuri nu ma bag ca n-am exigenta necesara unui numarator de nituri iar la navo mi-e frica sa nu ma ud.
Sa nu intelegi ca mi-e frica de concurs, da stau cu gandul la ciorba aia pentru arbitrii.Imagine postata

#16 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 12 November 2011 - 06:26 PM

Sa zic si eu ca cei din piata San Pietro " Habemus Jurius " .Mai ca am scapat de o grija.
Multumiri pentru ajutor.

#17 Useril este offline   americanul 

• Membru senior
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 25-October 09

Postat 20 November 2011 - 07:23 AM

sper ca nu este tarziu pentru inscriere!

#18 Useril este offline   busila 

• Membru senior

Postat 20 November 2011 - 01:14 PM

Afisul

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Concurs.jpg

#19 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 29 November 2011 - 11:18 AM

Salut prieteni,

Dupa cum multi dintre voi stiti,in weekend-ul trecut (26 - 27.11.2011) a avut loc concursul "Cupa Cetatii" de la Alba Iulia.
Doresc sa multumesc organizatorilor (AMA) si conducerii Muzeului pentru eforturile si posibilitatea desfasurarii acestui eveniment!
Salut efortul celor care au batut atita drum pentru a participa la acest eveniment (aici ma refer la cei din Mangalia, Debrecen si de pe linga lacul Balaton, Bucuresti etc) si sper ca ecourile acestui eveniment sa fie auzita in tara noastra, iar la anul sa fie si mai multi participanti. In numele asociatiei AMA va asteptam cu bratele deschise! :-)
Eu personal doresc ca in viitor sa pun chiar mai mult umarul pentru a ajuta mai mult la desfasurarea urmatorului eveniment care speram ca va avea loc in aceeasi perioada a anului viitor.
In incheiere va prezint fotografiile machetelor participante la concurs, calitatea fotografiilor este din pacate mai slaba datorata spatiului destul de slab iluminat in Muzeu.

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata