Forum Machete,Modelism,Hobby: Disfunctionalitati - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Disfunctionalitati

#1 Useril este offline   mihaih 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 30-May 11
  • Interests:Modelism

Postat 03 November 2011 - 01:52 AM

Nu pot trimite nimanui un mesaj privat fiindca la nici un utilizator nu vad aceasta optiune. Nici macar la mine . Si am verificat si este activata aceasta optiune. La fel nu vad inbox-ul de mesaje. Am citit pe site si am facut setarile care s-au postat pina acuma si tot nu merge. Mai mult administratorul imi spune sa postez o adresa de mail la profil. Am verificat si este OK. Am postat si ID-ul de messenger . De fapt nici nu te poti inregistra pe forum daca nu ai o adresa de mail valida.

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12676
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 03 November 2011 - 09:13 AM

Mihai, nu te supara, cind te-ai inregistrat, daca ai fost atent, ai fi vazut ca primele 10 postari trebuie aprobate de un moderator si ca in acest timp functia PM nu este activa. Treaba se rezolva de la sine la a 11-a postare. Vezi, te rog, si e-mail, acolo sunt mai multe informatii.

#3 Useril este offline   mihaih 

• Membru deplin
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 30-May 11
  • Interests:Modelism

Postat 03 November 2011 - 11:30 AM

Vezi postareaZ-mare, la 03 November 2011 - 09:13 AM, a spus:

Mihai, nu te supara, cind te-ai inregistrat, daca ai fost atent, ai fi vazut ca primele 10 postari trebuie aprobate de un moderator si ca in acest timp functia PM nu este activa. Treaba se rezolva de la sine la a 11-a postare. Vezi, te rog, si e-mail, acolo sunt mai multe informatii.

Spune-mi citi din cei care instaleaza un Window au citit "licence agreement" Daca l-ar citi ar vedea ca Microsoft nu garanteaza sistemul de operare si multe altele.
Asa si aici. Cred ca aceste informatii ar trebui afisate dupa ce omul s-a inregistrat si nu in timpul procesului de inregistrare. Dar oricum multumesc de raspuns si sa stii ca nu am facut vinatoare de posturi :)
Chiar te rog sa-l stergi. Va ramine numai intre noi doi :) Sper ca incet incet lucrurile sa intre pe un fagas normal si sa nu mai deranjez. Sper ca s-a rezolvat si cu adresa de mail. O zi buna

#4 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 03 November 2011 - 12:59 PM

Vezi postareamihaih, la 03 November 2011 - 11:30 AM, a spus:

Spune-mi citi din cei care instaleaza un Window au citit "licence agreement" Daca l-ar citi ar vedea ca Microsoft nu garanteaza sistemul de operare si multe altele.
Asa si aici. Cred ca aceste informatii ar trebui afisate dupa ce omul s-a inregistrat si nu in timpul procesului de inregistrare.

Faptul ca multi nu se obosesc sa citeasca, nu inseamna in nici un caz ca este in regula. Oricum, tinand cont de sugestie, va fi un mesaj afisat pentru cei nou inregistrati cu detalile despre care se discuta.

#5 Useril este offline   florin44 

• Membru senior
  • Postari: 1542
  • Inregistrat: 27-April 10
  • Interests:Machete 1/48 de avioane, blindate şi alte vehicule militare.
    Machete 1/72 de avioane.

Postat 29 December 2011 - 01:28 PM

Vă salut! Am īncercat de-am ameţit să-i dau un PM lui "tomcat" din Luduş şi n-am reuşit. Pānă la urmă, i-am dat numele şi adresa pe postarea obişnuită. Sigur, asta nu-i niciun bai. Totuşi, aş vrea să ştiu de ce nu mai pot trimite PM. Acum, drept e şi faptul că n-am īncercat, după ce n-a mers cu "tomcat", să dau şi altcuiva un PM - eventual chiar mie, ca să nu deranjez inutil pe altcineva.
Mi-aţi putea da un sfat?
Vă urez un An Nou plin de "succesuri" concretizate īn cāt mai multe "bijuterii" - că aşa le zic eu machetelor bine făcute! :-D

#6 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 29 December 2011 - 03:07 PM

Florin44, n-ai vreo restrictie sau ceva, deci probabil e o problema pe la browser sau similar. Studiem, ti-am trimis un PM de test, vezi daca poti sa raspunzi la el sau nu

#7 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 04 February 2012 - 02:37 PM

Am o nelamurire
Incercand sa sterg un atasament, imi apare fereastra de mai jos.

Imagine atasata: stergere atasamente-1200.jpg

E vorba doar de o simpla eroare sau functia administreaza atasamente nu este in fapt disponibila user-ului care a incarcat o imagine in arhiva site-ului ?
Multumesc

#8 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 04 February 2012 - 03:53 PM

AdiP, atasamentele nu pot fi sterse. Se supun unor reguli similare cu cele referitoare la editarea postarilor vechi. Functia din zona de profil nu functioneaza din aceasta cauza.
Daca exista un atasament care trebuie sters din motive obiective, poti sa imi spui si se rezolva.

#9 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 05 February 2012 - 11:22 AM

Ok, am inteles.
Multumesc Cartula.

#10 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 14 March 2012 - 11:29 AM

Am o problema, nu suparatoare, poate se intimpla si la altii. Cind deschid acest topic, si numai la acesta: http://www.cartula.r.../page__st__4320 se deschide intotdeauna cu doua pagini in urma. Daca dau clic pe ultima pagina, in cazul de mai sus, 219, sau pe sagetuta, se duce numai o pagina, adica deschide pe 218 in loc de ultima. E setat ceva aiurea la mine sau e treaba generala?
Multumiri.

#11 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 15 March 2012 - 11:39 AM

Salutare . Am si eu o intrebare privind anumite postari ale mele pe care am mai patito si care azi s-a intamplat din nou si as dori o lamurire deci am postat azi la un topic mai vechi al meu si postarea a aparut ca prima dupa cele3 topicuri mai importante ale sectiunii blindate din prima pagina dar nu si in prima pagina a continutului nou al discutiilor active asa cum a aparut postarea dintr-un alt topic despre figurine unde a aparut imediat dupa click postare asa am patit si alta dat cand postarile de la blindate ramaneau in sectiune respectiva intadevar primele dar alte postari de ex la topicul de pe net apareau . Multumesc.

#12 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 15 March 2012 - 12:39 PM

Cum ti-am mai spus, toate interventiile, idiferent unde sunt facute, sunt afisate in ordine cronologica: ora si minut/zi/an.
Atentie, unele topicuri sunt puse "in pioneze", adica ramin in cap de coloana, indiferent de data la care s-a postat in ele! (Ex: rubrica "De pe net...")

#13 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 15 March 2012 - 03:21 PM

Vezi postareaZ-mare, la 14 March 2012 - 11:29 AM, a spus:

Am o problema, nu suparatoare, poate se intimpla si la altii. Cind deschid acest topic, si numai la acesta: http://www.cartula.r.../page__st__4320 se deschide intotdeauna cu doua pagini in urma. Daca dau clic pe ultima pagina, in cazul de mai sus, 219, sau pe sagetuta, se duce numai o pagina, adica deschide pe 218 in loc de ultima. E setat ceva aiurea la mine sau e treaba generala?
Multumiri.

Eu n-am nici o problema,pot sa deschid direct 219.

#14 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 15 March 2012 - 05:43 PM

Vezi postareaZ-mare, la 15 March 2012 - 12:39 PM, a spus:

Cum ti-am mai spus, toate interventiile, idiferent unde sunt facute, sunt afisate in ordine cronologica: ora si minut/zi/an.
Atentie, unele topicuri sunt puse "in pioneze", adica ramin in cap de coloana, indiferent de data la care s-a postat in ele! (Ex: rubrica "De pe net...")

Oi fi eu mai greu de cap dar trecand direct la afisarea in "ordine cronologica" de ce topicul Raritati blindate .... a ajuns in pagina a doua din continutul nou desi a fost o postare aztazi pe 15 desi in prima pagina sunt postari din alte topice de pe 14 martie .
Trecand la ceea ce am semnalat eu nu faptul ca postarea mea de la blindate a aparut sub acele topicuri "din pioneze " ci faptul ca nu a aparut si in pagina Continutului nou asa cum au aparut postarile de astazi de la Disfunctionalitati si Ajutor si cum probabil va apare si asta..

#15 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum

Postat 15 March 2012 - 09:54 PM

Caporalmusat,

Am vazut care e problema, o sa incerc sa vad care e treaba. Ma refer la problema cu afisarea de topice cu postari mai vechi, inaintea altora cu postari mai recente.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi