Forum Machete,Modelism,Hobby: propunere - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

propunere

#41 Useril este offline   Mr32 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1478
  • Inregistrat: 24-December 05
  • Interests:Machete de avioane militare 1/32, aviatie.

Postat 01 December 2011 - 09:22 PM

Eu l-as fi gandit putin altfel si anume ca fiecare participant sa-si inscrie 2-3 modele( proprii), iar apoi un sistem de vot, pe categorii, iar modelul cu cele mai multe voturi sa castige. Asa, intervine din pacate subiectivismul (de ex. nu-l suport pe X, nu o sa-i propun modelele, sau nu-mi plac dioramele, nu le propun). Ideea de a participa astfel la un concurs, fara sa-ti inscrii proprile modele, este putin nonsens, cel putin pentru mine. Oricum am propus deja si o sa mai propun, dar, s-ar putea sa iasa o mare "varza".

Florin

#42 Useril este offline   cartula 

• Administrator forum
  • Grup: Administrare
  • Postari: 4017
  • Inregistrat: 15-April 04

Postat 01 December 2011 - 09:37 PM

A fost o luna in care s-au putut discuta regulile, s-au putut inainta sugestii, etc.... O sa se tina cont de sugestie pentru anul viitor.Pentru anul asta nu mai pot fi schimbate regulile in vreun fel odata ce s-a inceput,

#43 Useril este offline   abenader 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 26-February 09

Postat 23 February 2012 - 05:17 PM

Este intradevar o ideie buna dar de ce musai doar lucrari de anul acesta ,am lucrari din toate domeniile si nu sunt putine din anii trecuti.Nu sunt sigur ca anul acesta mai pot realiza ceva deoarece voi primi vizita unui bebe si stiti si voi (cei care aveti) cum decurg lucrurile in acest caz. Mai ganditi-va :-P

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi