blindat italeri si figurine tamiya
Pagina 1 din 1
tiger 1
Postat 01 November 2011 - 01:09 PM
Arata fain, dar sunt unele chestii aiurea, cum ar fi:
-smirgheluieste teava bine, se vede linia de imbinare.
-de ce este in unele parti gri?
-panzerfaustu ala nu arata prea bine sprijinit de galetul tancului, parerea mea.
-blindatul cam curat, la fel si figurinele de parca ar fi la instructie in curtea unei cazarme.
-ii lipseste o mica chestie la vizeta tunului(parca asa ii spunea)
Restul ti le vor spune cei cu ochiul bine format in domeniu. Spor la urmatoarele si o zi faina! :)
-smirgheluieste teava bine, se vede linia de imbinare.
-de ce este in unele parti gri?
-panzerfaustu ala nu arata prea bine sprijinit de galetul tancului, parerea mea.
-blindatul cam curat, la fel si figurinele de parca ar fi la instructie in curtea unei cazarme.
-ii lipseste o mica chestie la vizeta tunului(parca asa ii spunea)
Restul ti le vor spune cei cu ochiul bine format in domeniu. Spor la urmatoarele si o zi faina! :)
Postat 01 November 2011 - 11:22 PM
Salut.Ma bucur ca va place. Uitindu-ma la poze,am observat si eu ca mai trebuia finisata imbinarea la tun. Probabil din cauza fotografiei pare ca ar avea zone gri.Din loc in loc apar tente de verde inchis,cred ca astea dau spre gri in fotografie. Putin prafuit zic eu ,ca este (poate ar fi trebuit sa adaug putin noroi pe roti). Mai atasez doua poze. Pentru fum am folosit melana (cred ca asa ii spune,se foloseste la umplerea pernelor),arata si sta mult mai bine decit vata. O seara buna.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1