Am facut doua echipe, i-am pus pe baieti sa joace fotbal, si in loc sa respecte regulamentul s-au luat la bataie....asa ca am zis sa va cer si voua parerea, sa stiu ce fac, ii retrogradez sau ii las in continuare sa joace.
Salutari!
Pagina 1 din 1
FC.Orc vs. FC.Dwarf
Postat 31 October 2011 - 01:58 PM
Cartonase dom'le, cartonase multe si verzi . Bravo si de data asta, au iesit super. Sa ai grija de ei, ca poate ii vad si live .
P.S. si vezi poate reusesti sa-i schimbi sira aia din mana orc-ului. Mai lucreaza un pic la ea, poate iese mai detaliata.
P.S. si vezi poate reusesti sa-i schimbi sira aia din mana orc-ului. Mai lucreaza un pic la ea, poate iese mai detaliata.
Aceasta postare a fost editata de dan2du: 31 October 2011 - 02:02 PM
Postat 31 October 2011 - 02:40 PM
Anakinu, sa curga sangele-n pocale si geamatul sa ne-ndulceasca auzul!
Ma bucur ca-ti place, de vopsit....si eu am o atare scarmaneala la buricele degetelor, mai ales cand vad cum poate lua viata o figurina sub culoarea vopselelor...dar ma stapanesc deocamdata, mai am cale lunga de strabatut.
Dane, multam pentru cartoane, astept sa apari pe faleza cu noile lucrari de care mi-ai povestit.
O urare de cat mai mult timp liber pentru amandoi, ca stiu ca aveti mare lipsa de asa ceva.
Ma bucur ca-ti place, de vopsit....si eu am o atare scarmaneala la buricele degetelor, mai ales cand vad cum poate lua viata o figurina sub culoarea vopselelor...dar ma stapanesc deocamdata, mai am cale lunga de strabatut.
Dane, multam pentru cartoane, astept sa apari pe faleza cu noile lucrari de care mi-ai povestit.
O urare de cat mai mult timp liber pentru amandoi, ca stiu ca aveti mare lipsa de asa ceva.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1