Sincer, mie nu-mi place cum ti-a iesit husa aia.
De fapt, panza este cel mai greu de redat in model, fiindca nu prea exista material care s-o reproduca bine. In mod cert nu prea poti utiliza panza adevarata, fiindca textura ei devine prea mare redusa la scara. Nu stiu ce panza ai folosit tu acolo, dar gandeste-te cat de mare ar deveni textura ei daca ce ai pus acolo pe model ar fi marita de la model la realitate. Am un prieten care pentru panza foloseste o tesatura speciala "recuperata" dintr-o fasie de calc panzat pe care a obtinut-o cu mare greutate. Chiar el considera bucata aia de calc panzat cea mai valoroasa posesiune a sa. Eu cred ca si modelele sale ar putea concura cu succes la categoria asta, mai ales ca e vorba de cateva navomodele premiate cu aur si argint la europene
Modelistii cu experienta folosesc mai degraba hartie subtire pentru a imita panza, iar uneori pentru a evita problemele pe care le ofera modelarea panzei, prezinta velierele cu panzele stranse sau chiar complet fara vele.
Cred ca n-ar trebui sa te blochezi in detaliul asta, mergi mai departe si vei reveni ulterior, poate prezentand husa partial rulata sau poate chiar rulata in intregime la fel ca si tenda si velele. Cum spunea 177 mai sus, nu e graba, e bine sa le faci pe toate impreuna.