salupa canoniera RAHOVA 1882 Lucrare de licenta
Postat 21 July 2012 - 03:35 PM
Ca sa fie bine, sa nu fie rau, trebuie pentru ca sa-ti spun ceva de dulce, ca pentru final de topic: ar trebui ori sa-i strangi velele, ori sa-l dai jos de pe cavalet. Asa nu merge,ca e ilogic... probabil o sa tii cont la urmatoarea macheta. Felicitari, si la mai mare!
Postat 20 September 2012 - 02:28 PM
Prietene, duminica incepe la Muzeul Militar a VII-a editie a Salonului de Modelism Militar. Ce bine i-ar sade acolo... !!! E pacat sa nu fie vazuta. Maine am sa fiu acolo intre 10 si 11.
Mi-ar face mare placere sa participi si nu numai mie ci si lui Crios, organizatorul evenimentului. E expozitie, nu concurs. Vine lumea, se uita, comenteaza, face o poza si... cam atat. La final, probabil diplome onorifice de participare.
Daca vrei contacteaza-ma PM.
Mi-ar face mare placere sa participi si nu numai mie ci si lui Crios, organizatorul evenimentului. E expozitie, nu concurs. Vine lumea, se uita, comenteaza, face o poza si... cam atat. La final, probabil diplome onorifice de participare.
Daca vrei contacteaza-ma PM.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 20 September 2012 - 02:28 PM
Postat 26 September 2012 - 04:31 PM
Imi place cum a iesit. Frumoasa lucrare si sper ca vei completa si armamentul de rigoare.
O intrebare; mi se pare mie, sau ai uitat de luminile de pozitie?
Va fi unul dintre proiectele mele viitoare.
O intrebare; mi se pare mie, sau ai uitat de luminile de pozitie?
Va fi unul dintre proiectele mele viitoare.
Aceasta postare a fost editata de Demetri: 26 September 2012 - 04:38 PM
Postat 27 January 2013 - 07:57 AM