Pagina 1 din 1
Lemn balsa/furnir foaie
Postat 22 October 2011 - 03:25 PM
Salut timonierule,
Gasesti diverse dimensiuni de sipci/baghete si foi de balsa la Hornbach. Eu mi-am cumpara citeceva si am fost placut surprins sa gasesc si asaceva pe linga multitudinea de scule si accesorii de calitate care se vind acolo! Furnir au baietii aici pe forum. Vezi la sectiunea vanzari/cumparari.
Succes!
Gasesti diverse dimensiuni de sipci/baghete si foi de balsa la Hornbach. Eu mi-am cumpara citeceva si am fost placut surprins sa gasesc si asaceva pe linga multitudinea de scule si accesorii de calitate care se vind acolo! Furnir au baietii aici pe forum. Vezi la sectiunea vanzari/cumparari.
Succes!
Postat 27 December 2011 - 07:42 PM
alehandro, la 26 December 2011 - 11:26 PM, a spus:
va salut pe toti sunt si eu ineresat de placi mari de furnir autohton si exotic daca aveti informatii va rog datimi de stire multumesc anticipat nr de tel 0748352369 sau mp ! multumesc
cat de mari? la 30cm/50cm,si daca ai drum prin brasov iti ofer gratis,diferite esente.
Postat 26 May 2013 - 08:09 PM
va sal pt cei interesati de furnir foi mari intrati pe santi furnire .ro si o sa gasiti cateva specii f faine de furnir !
o foaie are cam 60 -70 cmm latime si 2m lung problema e ca vand doar la firme si la pfa!
pt florin din barasov al rog sa ma contacteze pe email multumesc !
o foaie are cam 60 -70 cmm latime si 2m lung problema e ca vand doar la firme si la pfa!
pt florin din barasov al rog sa ma contacteze pe email multumesc !
Aceasta postare a fost editata de alehandro: 26 May 2013 - 08:09 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1